Shutterstock

Thomas kan alleen presteren in bed met een duidelijke deadline

'Als er geen tijdsdruk achter zit komt het er gewoon niet van'

Thomas kan alleen presteren in bed onder tijdsdruk. De 32-jarige ICT’er slaagt er alleen in zijn vriendin te bevredigen als hij een duidelijke deadline heeft.

“Als ik met mijn vriendin in bed lig en we hebben de hele avond de tijd komt het er gewoon niet van,” legt Thomas uit. “Dan ga ik toch weer steeds andere dingen tussendoor doen. To-do-lijstjes maken, stofzuigen, door 9gag scrollen. Maar als mijn vriendin zegt: ‘ik wil uiterlijk om tien uur klaarkomen’, dan ga ik als een trein.”

Om zijn taak succesvol af te ronden deelt Thomas zijn liefdesspel het liefst in hapklare brokken in. “Als ik zie dat de klok kwart voor tien slaat weet ik: vijf minuten vingeren, vijf minuten beffen en vijf minuten stoten. Vaak komt ze dan net een minuut voor de deadline klaar, maar het is in ieder geval wel af en daar gaat het om.“


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oude tijden herleven, ik bespeur een geleidelijke terugkeer van oude Speldhelden, o.a. Viesman en familie, heer Steeds, of nieuwkomers met hergebruik van oude avatars. U hoort mij niet klagen.

gravatar

Dat doet mij denken aan een oeroude mop: Wat is een Minute-man?
– A een geyser uit Yellowstone Park die om de minuut spuit,
– B een ballistische raket uit de jaren ’60 of
– C iemand die dubbel-parkeert vóór een bordeel

gravatar

Mijn leus is bij seks vrijpartijen: Alles uit behalve het licht en de radio.
Dat heeft doorgaans meer succes dan het stellen van doodlijnen een uiterste teermijn.
Dus laat ze voortaan haar ondergoed uitdoen.

Reageer
gravatar

Die eierwekker is toch alleen nodig als je over 9 maanden een persbericht wilt versturen om te flaneren met de kwaliteit van uw zaad?

gravatar

Pik, jij onbeholpen hork!

Bij deze beloof ik je plechtig dat ik niet aanwezig zal zijn bij jouw ter aarde bestelling, hoewel ik al een aardige voordracht klaar had liggen. En ook niet als ze je in de fik steken; des te beter.

gravatar

Wat je kwijtraakt in de doos, komt er uiteindelijk weer uit. Kan wel even duren, maar is vaak toch wel herkenbaar zei het een iets andere vorm.

gravatar

Als echte ICT’er doet ie dat ‘s ochtends, zo rond 9:30, staand en in een groep. Ook nog even vertellen wat ie gisteren ge***t heeft, vandaag nog meer gaat ****en, en waar ie zo tegenaan****t.

Reageer