Wikimedia Commons

Concurrenten: oneerlijk dat Verstappen in werkende auto rijdt

'We proberen van de Formule 1 een faire competitie te maken'

De concurrenten van Max Verstappen zijn niet te spreken over zijn overwinning tijdens de GP van Oostenrijk. Ze vinden het oneerlijk dat de Nederlander in een functionerende auto mocht rijden.

“We proberen van de Formule 1 een faire competitie te maken”, zucht Sebastian Vettel. “Dat gaat niet als Max een wagen heeft die het doet.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Max heeft terecht gewonnen. Jullie gunnen hem de overwinning niet. Pure jaloezie.
In de vorige wedstrijd werd hij gewoon klem gereden en dat zou zijn schuld zijn?? Looser

Reageer
gravatar

Het is een complot met als doel meer blikjes energiedrank te verkopen, waardoor de kosten voor de gezondheidszorg zullen stijgen en de verzekeraars hun premies kunnen verhogen, waardoor de rijke aandeelhouders weer iets rijker worden.

Reageer
gravatar

nee, starten doe je in ‘zijn vrij’ zogezegd.
Niet dat ik ervaring heb met formule 1, maar zoveel wordt toch wel duidelijk: de motor draait al voor ze wegrijden.

gravatar

Dat ie in een auto rijdt zonder zakelijk vertrekpunt of doel of, simpel, om z’n meissie te bezoeken, dat is allemaal al zo vreemd. Een beetje in Maleisie de lucht vervuilen, wat hep dat nou voor nut?

Reageer
gravatar

Nou ik ben echt een fan van Max maar ik moet eerlijkheids halve zeggen en toegeven dat Hamilton dit verlies heel sportief opvatte en Max de overwinging ook echt gunde, heb hem wel eens vaker tweede zien worden waarbij hij dit veel minder sportief opvatte.

Reageer
gravatar

De politie van Kuala Lumpur heeft net bekend gemaakt dat Joseph Verslappen is opgepakt. Men heeft DNA sporen van hem gevonden in de pitsboxen van Vettel en Raikkonen. Hij wordt ervan verdacht kleine gaatje geboord te hebben in de turbo’s van Vettel en Raikkonen. Bij Vettel is dit gistermorgen al gebeurd, bij Raikkonen vannacht.

Reageer
gravatar

Gelukkig was hij te snel om van de baan afgereden te worden. Door de Ferrari’s niet meer mee te laten doen, zal Max altijd winnen, want dan kunnen zij hem er niet meer expres afrijden!

Reageer
gravatar

Man,man wat een gezwets, geef Max een goeie betrouwbare
auto, en hij rijd jullie allemaal het licht uit de ogen .
Er is geen betere coureur dan Max

Reageer
gravatar

Ze schijten in hun broekies, dat Max een goede auto krijgt!
maar zoals ze in Limburg zeggen: kump good !
Eventjes geduld nog!

gravatar

Vreemd dat iemand dit soort opmerkingen nu maakt terwijl hij het hele seizoen op t podium heeft gestaan. Heb t hele jaar gebaalt dat t Max niet gelukt was, hetzij door technische problemen of door andere oorzaken, nu heeft Max een keer geluk met zijn wagen en rijd hij de concurentie aan snot. Ik zeg chappeau voor zijn rijkunsten, een mooier verjaardagskado kon hij zich niet wensen. Top, hij heeft gewoon erg goed gereden in een bolide die vandaag alles in zich had.

Reageer
gravatar

Henk, gij hebt de koomende weeck heel wat uijt te leghen. Gij wert desche sondagsche ogtent ter kerke verwagt, in plaetsch van je in te laten met plat ende smakeloosch vermaek! Bovendien hebt gij de Wet op de Zondagsche Rust met voeten getreden.

Schaemt u; er sal met u eene hartigh woordje worden gesproken, terwijl u eens duchtig met uwe bats in ‘t vont met wijwater dient plaats te nemen.

gravatar

Ik had vandaag weer gehoopt op een spannende 150 mtr. Viel tegen vandaag, zit ik gvd 56 ronden te kijken.. echt balen… ik kijk nooit meer.

Reageer
gravatar

Nou, inderdaad. Je past ook je drank- en voedselvoorraad er op aan. Ik had één bitterbal en een half glaasje bier klaar staan.
Dat is doorgaans genoeg. Nu kwam ik tekort.

gravatar

Voor onze Nederlandse lezers een vertaling van Ross Brawn’s reactie:
Barry jij hebt geweten dat max niet luid wint dit jaar? Net als Raikunnen en Steve Palmer

gravatar

Wie is er zwak? Wij hebben afspraken gemaakt met Renault! Zij zorgen dat Max minimaal 10 races niet het einde haalt, daar tegen over ga ik 1 jaar bij hun fabrieksteam rijden! Anders zou ik gekke Gerrit zijn….

gravatar

Dan had je wel minimaal 1 x over de startstreep moeten komen Kimi #betrouwbaarheid #slappezak