William Perugini / Shutterstock.com

Deze kwaadaardige boer stopt pitjes in de druiven

Uit de hand gelopen grap teistert Europese markt

Druiven waar pitjes in zijn gestopt. Ze duiken steeds vaker op bij de groenteboer of op de markt. Van buiten zien ze er uit als gewone pitloze druiven, maar van binnen staat je een nare verrassing te wachten. De man hierachter: deze kwaadaardige boer.

Boer en sadist Gilles Leclercq kweekt al achttien jaar druiven, en heeft al die tijd ongestoord pitjes in de druiven kunnen stoppen. Hoe dit nu pas aan het licht kan komen, is een raadsel. “Het begon met een geintje, een paar pitjes per tros. Die gaf ik dan aan mijn buurvrouw, gewoon om haar te zieken.” Die grap liep uit de hand en nu verkoopt de duivelse boer zijn pitrijke druiven op de Europese markt.

Handmatig worden alle pitjes door boer Gilles in zijn druiven gestopt. Een hoop werk, maar volgens hem is dat het absoluut waard. “Ik denk gewoon aan die kop van iemand die denkt een lekker druifje te eten, en dan ineens pitjes uit zijn kies moet vissen,” zegt Gilles met een onheilspellende lach. “Hoe heerlijk!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Aha, met de Hennis van nu weten we (met dank aan Lubach) dat morgen dus gewoon Hennis gaat aftreden. Die druiven is te grappig voor woorden, net als dat sommige kinderen niet meer weten dat melk niet uit pakken komt maar van koeien weten dus sommige mensen niet meer dat druiven eigenlijk gewoon pitten hebben. Ach ja, dit alles is gemakkelijk te zeggen met de Hennis van nu. 🙂

Reageer
gravatar

LAATSTE NIEUWS!!

Er zijn underkuffer-beelden opgedoken waarin te zien is dat deze SMEERLAP druiventrossen die op de GROND zijn gevallen ‘gewoon’ weer OPRAAPT en terug in de voedselketen stopt!

Reageer
gravatar

En zelfs geretourneerde TROS-druiven opnieuw verpakt en -heel cool- weer terugstuurt naar de klagende supermarkt. Daar volgt men de normale klachtenprocedure: kassabon tonen mét ID en klantkaartnummer, bankafschrift overleggen, terug langs de kassa en met de druiven van andere klagers weer naar huis. Een waarachtig A-Ha-Erlebnis.

gravatar

We hebben het niet over de Hollander waar geen pit inzit. Laten we eerlijk zijn, de enige humor van de calvinist is de betutteling van de ander voor zijn beperkte verstand.

Reageer
gravatar

En niemand doet nieuwe wijn in oude zakken, anders zal de nieuwe wijn de zakken doen bersten, en de wijn zal doorlekken, en de zakken zullen bederven.