Koop nu een cd met rustgevende geluiden uit de stilteruimte

Luister hier alvast naar een preview!

Kun jij je ook alleen maar concentreren in een stilteruimte? Dan is er goed nieuws! Sinds kort is er namelijk een cd met het kalmerende geluid van een stilteruimte. Kom tot rust met 24 uur lang het geluid van klikkende pennen, kuchende mensen, trillende telefoons en de persoon naast je die heel voorzichtig een appel probeert te eten. Eindelijk overal heerlijk relaxed leren voor je tentamen.

Luister hier alvast naar een preview!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

John en Kiekje, jullie hebben beiden ongelijk.

Ik heet geen Steed (uitspraak: Stiet), maar voluit Jhr WillemJan Alexander-Simon Steeds-Geloochenen zonder de s van Simon (uitspraak: heer Steeds).
De foto is van mij. althans in mijn bezit.

gravatar

Wie is de uitgever? Lijkt me ook heerlijk om thuis te kunnen genieten van het geluid in een stiltecoupé. Kunnen jullie die ook produceren? Liefst inclusief het gezever van die ouwe zeikstraal die vraagt of je je realiseert dat het de stiltecoupé is wanneer je goedemorgen zegt tegen de dame die tegenover je komt zitten en oogcontact zoekt.

Reageer
gravatar

Geen geluid! Juist dan kun je het geroezemoes horen van de verdoemden die onzichtbaar aan de afgrond staan. Het geprevel van hun grappen is haast een moderne versie van gebed. Zo moet het opgevat worden.

Reageer