Youtube.com / Feyenoord Loyals

Coach Napoli: Feyenoord gevaarlijk in omschakeling en historische binnenstad

Napoli is vanavond de torenhoge favoriet tegen Feyenoord. Toch is Napoli-coach Maurizio Sarri niet gerust op een goede afloop. Volgens hem kunnen de Rotterdammers toch voor problemen zorgen in de omschakeling en de oude binnenstad.

Napoli is geweldig begonnen in de competitie en staat na zes wedstrijden bovenaan in de Serie A, maar moet volgens Sarri op zijn hoede blijven. “Feyenoord heeft in het verleden laten zien erg gevaarlijk te zijn tegen Italiaanse ploegen en historische monumenten.” Waarschuwt Sarri zijn ploeg en de gemeente. “Als we deze avond positief willen afsluiten moeten we geconcentreerd spelen, compact verdedigen en genoeg ME posteren rondom de Fontana del Nettuno.”

John Boijmans, een van de meegereisde Feyenoord-supporters, verwacht dat zijn ploeg het moeilijk zal krijgen. “Napoli is typisch Italiaans: een sterke, gedisciplineerde verdediging en marmeren fonteinen. Daar kom je niet zomaar doorheen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

in geval van nood kunnen de Rotterdammers altijd nog een beroep doen op onze Oosterburen.

Die hebben in het verleden laten al zien dat ze heel bedreven zijn in het slopen van betonnen of marmeren gebouwen en monumenten.

Reageer