Marjan Apostolovic / Shutterstock.com

Vrouw die graag met mensen wilde werken kwam daar na 1 werkdag op terug

'Geen idee wat me bezielde'

De 27-jarige Michelle Harmsen dacht haar hele leven dat ze graag met mensen wilde werken. Na één dag op een HR-afdeling kwam ze daar resoluut op terug.

“Ik wil nooit meer met mensen werken. Nooit meer. Geen idee wat me bezielde. Ik wil het er ook niet meer over hebben. Als u het niet erg vindt, ga ik mij nu inschrijven voor een avondcursus programmeren. Tot ziens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Alleenstaand in een huis met te hoge kosten om te doen wat je wil.

Carra, zo is het leven.
Na deze korte uitwisseling wil ik wel weten of je werken in de privé sfeer ziet zitten.
Ben je die Poolse welke of die Poolse die?

gravatar

Het verlangen is groter dan het bezit, dat geld voor alles, ik ben gelukkig kluizenaar geworden met mijn dieren dat had ik eerder moeten doen, helemaal aan het begin. Niemand hoeft mij aardig te vinden dat vind ik van anderen ook niet.

Reageer
gravatar

Ik kost u onder.

Waar ligt u verlangen trouwens?
Niet bovenop de roedel lijkt mij.
Carra, dat het verlangen groter is al het bezit is onzin. Zeker als je geen verlangen bezit.

gravatar

De laatste keer dat ik een urinoir bezocht, werd zeiken nog met een korte “ei” geschreven. “Zijken” geschiedt immers uitsluitend tijdens de Algemene Beschouwingen in de Tweede Kamer, niet in het kleinste Kamertje.