Kaspars Grinvalds / Shutterstock.com

Afgestorven arm aangetroffen na lepeltje lepeltje

Grote lepel krijgt gruwelijke verrassing

Vanmorgen is in een woning in Rotterdam-Zuid een afgestorven onderarm aangetroffen, nadat lepeltje lepeltje in de slaapkamer had plaatsgevonden. De grote lepel zou geen manier hebben geweten om zijn linkerarm te positioneren en heeft het daarom maar onder het lichaam van de kleine lepel af laten knellen.

De avond voor het incident wikkelde het jonge stel Jaap (grote lepel) en Irene (kleine lepel) zich in de duivelse positie, zonder enig besef van wat zou volgen. Toen zij net zes uur later wakker werden, stonden zij voor een vreselijke verrassing: onder de heup van kleine lepel Irene lag een verbleekt lichaamsdeel dat eens de linkerarm van grote lepel Jaap heette.

Dat een onschuldig potje lepeltje lepeltje kon resulteren in een arm waar al het leven en gevoel in één nacht uit is gezogen, is iets wat zowel de grote als de kleine lepel niet aan hadden zien komen: “Je probeert wat rare plekken voor je arm en uiteindelijk denk je dat dit het minst oncomfortabel is. Een nacht zonder bloedtoevoer, daar denk je niet aan.” Grote lepel Jaap wijt de situatie vooral aan een flinke dosis pech. “Wie verwacht er nu in deze houding überhaupt in slaap te vallen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De heup van theelepel Irene, onder welke de arm van arme eetlepel Jaap is afgestorven, zit wel uitzonderlijk hoog. Gezien de foto tussen hoofd en schouders.

Voorts constateer ik dat niet Jaaps linker- maar rechterarm een kleur heeft van een zombie, maar niet van een lijk.

Dit is verzonnen waarheid. Dat had ik niet verwacht van de immer betrouwbare De Speld..

Reageer
gravatar

doe ff normaal ga over nieuws schrijven draak wat een bull

serieus kansloos,

straks sterft mn lul ook nog af

omdat mn boxer te strak is… get a life kansloze reporter

Reageer
gravatar

btw je bent een pannenkoek mathijs bij deze..
heb je dit vannacht in je dromen verzonnen……………….

de speld beter de meld down of the brains

Reageer
gravatar

Jongens. Normaliter schrijft de speld alleen maar komische en verzonnen verhalen maar deze is echtwaar waargebeurd.

Eerst begint je arm wat te tintelen om je een seintje te geven dat er een probleem is met je zenuwstelsel of je bloedtoevoer. Indien je niet slaapt kun je je arm bewegen maar dit heb je niet in de gaten als je slaapt waardoor er een soort tourniquet effect ontstaat!!!

Reageer
gravatar

Aha, of de foto of het verhaal klopt niet want dan zou het dus juist de rechterarm moeten zijn die afgekneld is. Doe je huiswerk, redactie!!

Reageer
gravatar

Ik krijg hier een Aha Erlebnis. Gelukkig is er nóg iemand wakker, naast Pleegzuster Bloedgein. Deze usantiële post-coïtale ligging dient twee doelen: de ochtend-adem van klein klein Lepeltje werkt niet milieuverstorend en de grote Jaap blijft alert en binnen handbereik.

gravatar

P.S. Het grote lepeltje (rechts op de foto) vertoont een treffende gelijkenis met Dennis Bergkamp; het kleine lepeltje(links op de foto) is onbekend maar duidelijk van een jonger bouwjaar. Vraagje: is dit toevallig Dennis zelf, een stand-in of een lookalike?