Shutterstock.com / leonardo2011

Man in sportkleding vergeten hoe hij op een bankje moet zitten

Niemand greep in

Het was een sneu gezicht vanmiddag in het Vondelpark. Een 28-jarige man in sportkleding was volledig vergeten hoe hij ook alweer op een bankje moest zitten. Het resulteerde in een half uur durende sessie vol rare houdingen.

Parkbezoekers keken vol medelijden toe hoe de man het zetelen probeerde te herpakken, maar niemand greep in. Toen het zweet hem na meerdere tevergeefse pogingen zichtbaar uitbrak, rende hij met een bidon in zijn hand het park uit. Of de man inmiddels de zithouding weer eigen is, is onbekend.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Net zoals de baas een bot weggooit om de hond te stimuleren erachteraan te rennen voor de conditie, zo worden deze bankjes door de gemeente neergezet ter stimulans.

gravatar

De mens is in principe tweedimensionaal. De belangrijkste zintuigen zitten aan de voorkant. Zijn benen scharnieren naar 1 kant. Maar zoals we zien kan deze man zijn armen ook achterwaarts benutten.

Reageer
gravatar

Deze foto is niet vandaag genomen in het Vondelpark. Het heeft de hele dag geregend en er is geen zonnetje gezien geweest, laat staan schaduw.

Een wel heel duidelijk gevalletje van fake news.

Reageer
gravatar

Wiemersma is duidelijk alweer te laat opgestaan. De zon heeft van(14/9)morgen stralend geschenen in heel het Vondelpark, tot het ging regenen toen de meester wakker werd.

Een wel heel duidelijk gevalletje van ik-wist-het-niet-dus-het-moet-wel-fake-news-zijn dus.

gravatar

Het is net als met die Amsterdamse columnist die allerlei verhalen in de krant schreef die echt waren gebeurd. In feite waren ze verzonnen.

gravatar

Net zoals in Zeeland door de horeca betaald zou worden om het weerbericht gunstiger uit te doen komen voor de toerist, zo zou Amsterdam een hub zijn voor allerlei romantische avonturen. In feite blijft er echter voor de toerist niets anders over dan de Wallen.

gravatar

En als je in Amsterdam al eens een keer iemand tegenkomt die een beetje interessant is, dan was het een vermomming van Maitreya.