Wikimedia Commons CC: Валерий Дед

Feyenoord verwijdert rode loper weer uit strafschopgebied

Terugkeer Champions League feestelijk gevierd

Het zal veel tv-kijkers gisteravond tijdens Feyenoord-Manchester City zijn opgevallen: de rode loper in het strafschopgebied van Feyenoord. De club wilde de terugkeer van de Champions League naar de Kuip feestelijk vieren en heette de sterren van City van harte welkom. De loper is inmiddels weer verwijderd.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Why? I tell you this Pep: omdat Lee Towers als voormalig kraanmachinist, bij zijn ontdekking in 1970 (door Willem Duys) al jaren gewend was aan “Roll on, roll off” zong hij in één moeite door “Wok on/wok off” op bruiloften, jubilea en crematies. What’s more: nu hij op zijn leeftijd (71) nog steeds met zo’n proletarisch matje in zijn nek rondloopt, is er ook weinig hoop meer op verbetering van zijn steenkolen-Engels. En ach; alles went bij deze vent.

gravatar

Schei es uit, Leen is een prima jongen, bovendien ook en nog steeds zonder rollator.

Dat er in Amsterdam uitsluitend riedeltjes van hetzelfde lullige kaliber van een dikke dooie plaatsgenoot worden geprefereerd is jullie goed recht, maar in Rotterdam staan dat soort jongens gewoon rechtop.

gravatar

Op Bru hebben ze een veel betere grasmat. Ze hebben dit voorjaar alle beplanting die eromheen gezet is toen die net wat omhoog begon te komen weer weggehaald met grote graafmachines.

Reageer
gravatar

Het was wel erg optimistisch van Feyenoord om het B-elftal op te stellen. Kennelijk dachten ze dat ze tegen een C-elftal (Manchester-C). zouden spelen.

Reageer