Bron Ajax tv

‘Dolberg presteert niet omdat hij te veel appt in 16-metergebied’

Keizer ontevreden over Deense spits

Marcel Keizer is niet te spreken over de prestaties van Kasper Dolberg. Volgens de trainer van Ajax is de Deen te weinig bezig met de wedstrijd en te veel met zijn telefoon. “Hij is alleen maar aan het appen in het 16-metergebied.”

“Buiten het strafschopgebied kun je nog wel even aan je ouders laten weten dat je niet thuis eet, maar binnen de 16 moet je gewoon scherp zijn. Je kunt niet én scoren én een gevatte opmerking maken in een groepsapp. Ja Messi kan dat, maar dat is een fenomeen.”

Keizer vindt dat Dolberg een voorbeeld moet nemen aan Huntelaar. “Die laat zijn telefoon bij voorzetten in zijn zak en scoort gewoon.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.