Bron Max Pixel

Fascistische gutmenschen besmeuren extreem-links-libertarische dierenmoskee

Er is aangifte gedaan

Rechts-radicale communisten keken vanochtend raar op toen ze de omstreden extreem-links-libertarische dierenmoskee in Vlijmen bezochten. Fascistische neo-gutmenschen hadden de deur beklad met separatistische pro-cultuurleninistische leuzen. Er is aangifte gedaan.

“We dachten eerst dat het weer de anti-globalistische neo-liberale activisten voor paleo-mannenrechten waren,” verklaarde bisschop-generaal Fethullah-Fleur Bosma, de controversiële ere-dalai lama van de dierenmoskee, “maar toen zagen we dat de daders geïnspireerd waren door nationaal-surrealistische groepen die banden hebben met de vrijgemaakt-Europese tak van de KKK. Dit is dus een regelrechte bedreiging voor de feministische jihad. Maar dat is voor de Hitler-correcte media natuurlijk niet interessant.”

De bekladders hebben op een alt-eurofiel internetforum afstand genomen van het nihilo-salafisme: “Weet je, wij geloven eigenlijk niet zo in labels.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Salaam aleikum. Zeg Mo, zet je Islamitische achtergrond niet zo te kakken; het is toch echt: ALLAHU AKBAR.
Deze wervingskreet van I.S. wordt gehoord van New York tot München, van Londen tot Barcelona; kortom overal waar de heilsboodschap van het Enig Ware Geloof wordt verspreid door nimmer versagende imams en hun plaatselijk geronselde “lone wolfs”. Vergelijk: de Japanners die in W.O. II uitriepen “BANZAI”, met vergelijkbare brisante uitwerking op de omgeving. .

gravatar

Geert W.
Ebru U.
Mark R.
Alexander P.
Emile R.
Henk K.
Willem H.
Tarik Z.

heel simpel: het zijn altijd daders met 1 letter als achternaam.

gravatar

too soon.

Aan de andere kant: ik vind het raar dat de bekladders niet nuttigere teksten schrijven zoals: “Emile Roemer for president” of “Roemer is the best”

Reageer