National Hurricane Center

Sint Maarten zet zich schrap voor Willem-Alexander

Na Irma en José is het nog niet klaar

Irma heeft een spoor van vernieling achtergelaten en José is onderweg. Maar zelfs daarna is het nog niet klaar voor Sint Maarten. In het spoor van José zet ook Willem-Alexander koers naar het Caribisch gebied. De verwachting is dat hij zondag aankomt op Curaçao. Er wordt rekening mee gehouden dat Willem-Alexander in de dagen daarna afbuigt naar Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius.

“Willem-Alexander praat in één dag meer over water dan alle andere Nederlanders in een heel jaar”, waarschuwt weerman Peter Kuipers Munneke.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik de beelden van de orkaan van een aantal jaren terug voor de geest haal zie ik moeder Trix haar onderdanen in een sporthal troosten. Onze ex-Prins Pils beperkt zijn bezoek inderdaad tot een speech over watermanagement.

Reageer
gravatar

Zijn er al genoeg mariniers om hem tegen de plunderaars te beschermen?

Denkt hij er wel aan ‘kleingeld’ uit zijn zakken te halen na het passeren van de douane?
In een onopvallende, liefst gedeukte, pickup truck te gaan rijden?

gravatar

Nee-nee-nee, dat begrijpt u verkeerd!

U moet de symbolische waarde van zijn bezoek niet onderschatten!

Trouwens, mocht u willen klagen over zijn salaris van een miljoen, en de honderden miljoenen die de monarchie per jaar kost, of dat het een overbetaalde ondemocratische operette is, ..
– waar was ik? –
– oja! –
… hij is zijn gewicht in goud waard voor de handelsbetrekkingen, hoor!

Rijksvoorlichtingsdienst
&
Dom Volk

gravatar

Dat komt omdat Wallem Allesbrander graag erover heen gaat als er al tig voor hem overheen zijn geweest. Hij houdt van afgelikte boterhammen, die botergeil zijn gebleven. Vandaar zijn mongoloïde nageslacht.

gravatar

Maatschappij = corruptie.

Het weer wordt in hoge mate bepaald door de mens los van zomer en winter en de beweging van de aarde. Het zijn de natuurelementalen de kleine deva’s die uit balans raken als de mens uit balans is. Er is al gesproken over de pestende elementalen. Soms maak je dat actueel mee.

Ik ga op de fiets net naar buiten en krijg een regenbui over me heen. Ik moet terug en het is droog. Ze zijn daar weer land aan het afgraven bij Sir voor hun commerciële projecten en hun hebzucht. Landbouwgrond heeft maar een tien centimeter vruchtbare bovenlaag dus je kunt nooit terug. Tot overmaat van ramp moet ik als ik terug de grote weg over moet van die figuren meemaken die keihard op me af rijden, toeristen en allerlei vingers van fuck you of getoeter krijgen van voorbijrijdende dames met hun keurige kapsel.

De grote hoer.

Reageer
gravatar

Die claxonnerende dames in hun autootje doen me trouwens erg denken aan sommige commentaren die ik hier kreeg.

gravatar

De omstandigheden op de Antillen zijn uiteraard hilarisch. Dat is echter geen afdoende reden hier een serieus artikel aan te wijden.

Reageer
gravatar

Ook dat nog,

Sint Maarten maakt zich op om het ramptoerisme het hoofd te bieden door aan Nederland het verzoek te doen om met spoed zandzakken te sturen in plaats van hobbezakken.

Reageer
gravatar

Ik heb ook altijd hard voor mijn geld gewerkt.
Weliswaar vooral in de lingerie. Maar dat niet alleen, door mijn vele contacten.