Youtube: RTL Late Night

Baudet: ‘Ik was tijdens MH17-debat ontvoerd door CIA en Oekraïens leger’

FvD-leider weer bevrijd door Vladimir Poetin

Thierry Baudet heeft uitgelegd waarom hij woensdag afwezig was bij het debat over de MH17. De partijleider van Forum voor Democratie was ontvoerd door de CIA en het Oekraïense leger.

“Natuurlijk had ik graag mijn visie gegeven”, zegt Baudet. “Op weg naar de Tweede Kamer werd ik echter gegrepen door een groep mannen met een Oekraïens uiterlijk. Zij brachten mij via een rookgordijn naar een CIA-martelkamer.”

Uiteindelijk werd Baudet bevrijd door de Russische president Poetin: “Hij kwam me er hoogstpersoonlijk uithalen, zo belangrijk vond hij het. We gaan samen een brief aan Donald Trump schrijven.”

De FvD-leider vindt het stuitend dat andere partijen zijn afwezigheid durven te bekritiseren: “Dat is echt een trap na voor de nabestaanden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kan me voorstellen dat je in zo’n situatie weinig tijd hebt om je te scheren. Maar een professionele organisatie als RTL had dit toch moeten kunnen regelen?

Reageer
gravatar

De bekladding van zijn voordeur is volgens de fake-media opgeeist door het Radicaal Anarchistisch Feministisch Front. Maar dat is volgens Baudet natuurlijk een false flag operatie van IS en de Mossad om de wereldregering door de Illuminati te vestigen.

Reageer
gravatar

Originaliteitsprijs voor de smoes.

Maar ik geloof er geen sodemieter van natuurlijk.

Die heeft gewoon ergens in de wereld met zijn ballen op het strand gelegen natuurlijk.

Aan zijn verwilderde haarbos te zien op Sint Maarten.

Reageer
gravatar

Poetin wil Baudets verhaal best bevestigen.

Poetin heeft trouwens nog nieuw bewijs over de Oekraïense daders.

Poetin vind het daarom ‘toch ergens best wel jammer’ dat hij het VN-tribunaal over het neerschieten van de MH17 heeft geblokkeerd.
‘Maarja, niks aan te doen’.

Reageer
gravatar

Ik heb andere verhalen gehoord, en kan dat bewijzen ook. Baudet is tijdens het debat op staatsbezoek geweest in België, waar hij het fenomeen kartel heeft bestudeerd aan de hand van de uitleg van voormalige eurocommissaris Jonathan Hill. Verder was hij op bezoek bij Vlaams belang waar hij teveel Affligem heeft geconsumeerd, zodat de Heer Baudet ook nog een nacht onwel was. het was me het bezoekje wel. U begrijpt dat een onbelangrijk debatje over zoiets pietluttigs als 189 doden wegvalt tegen deze importantie.

Reageer
gravatar

Baudet is de ontwijkende antwoorden omtrent MH17 natuurlijk helemaal zat. Ik kan mij boorstellen dat hij wat beters kon verzinnen om te gaan doen. Groot gelijk @T.Beaudet

Reageer
gravatar

Pas was ik in de Hema en zette even een leesbril op die ik daar maanden geleden eens had gekocht, en waar nog een kleine sticker opzat met een getalletje van de scherpte. Ik vergeet die dingen soms, en de scherpte is niet altijd exact gelijk aan wat erop staat. Ik had er nog net zo een in mijn tas waar een pootje van verbogen was. En ik neem die bril enkel mee voor onderweg op de fiets of in de winkel om beter de prijs te zien, omdat hij minder lang meegaat in mijn rugtas. Deze zat er al maanden in. Ik had hem nog niet gebruikt. Ik zag de caissière voor me zich met van die harde blik uitsloven voor een Duitser. Ik dacht dat kan niet veel goeds betekenen. Toen ik mijn boodschappen moest betalen dacht ze dat ik de bril gestolen had. En als je nog een keer betaalt, beken je schuld. Achteraf bleek ze me het dubbele bedrag te hebben laten betalen voor een paar scharen. Want ik wilde het bonnetje maar bewaren dit keer. Ik had de bril zodoende toch bijna dubbel betaald.

gravatar

Loek, wat een lulverhaal! Bijna net zo erg als het artikel van Rudolf Julius.

Overigens is een leesbril vooral bedoeld om de borden naast en boven de weg te kunnen lezen.

gravatar

Loek, het is me laatst ook overkomen. Bij het douchen. De zeep glibberde uit m’n handen en toen ik hem op wilde rapen gleed ik uit over het badmatje. Ik greep me nog vast aan de badrand, maar m’n handen zaten vol zeep dus ik greep ernaast, of althans, m’n handen gleden van de badrand af. Toen ik op de grond lag keek ik opzij en zag onder het bad een oude krant liggen. Die pakte ik op en daarin stond het verhaal van een hond die was weggestuurd door zijn baasje toen dat baasje naar Italie op vakantie wilde. Italie is een mooi vakantieland waar je lekker pizza’s kunt eten, vooral met tomaten en vier kazen. Waarom 4? heb ik me altijd afgevraagd. Het kunnen er ook drie of vijf zijn. Italie heeft wel twintig kazen, dus dat getal 4 is willekeurig. Net zoals de drie stooges, dat hadden er ook 4 kunnen zijn. Wat fijn dat we elkaar begrijpen.

gravatar

FB is een man waar je de staat Nederland graag aan toevertrouwd. Ik ga nu naar een kliniek om te proberen het denk niveau van de spoed en FB te halen KNETTERGEK !!!!!!!

Reageer