Youtube: Crystal Palace FC / My Football Views

Ik Vertrek: Frank gaat naar Engeland om voetbaltrainer te worden

‘Dit kan alleen maar fout gaan’

Aanstaande zondag is er een bijzondere aflevering van ‘Ik Vertrek’. De aflevering gaat over Frank, die huis en haard achterlaat om in Engeland een voetbalclub te gaan leiden. De 47-jarige voetbaltrainer verruilt zijn monumentale huis in Edam voor het pittoreske Selhurst Park in Londen.

De programmamakers willen nog niet al te veel weggeven, maar beloven een hilarische aflevering. Zo hield Frank er bijvoorbeeld geen rekening mee dat er in Engeland een andere taal wordt gesproken, krijgt hij te maken met werknemers die weinig van het voetbalvak snappen en zijn instructies niet opvolgen, staat hij na drie wedstrijden nog steeds op nul punten en komt hij voor een verrassing te staan als tijdens het bouwen aan zijn elftal ineens de transfermarkt gesloten blijkt te zijn.

Vaste kijker Ronald de Boer verwacht vuurwerk: “Je weet van tevoren gewoon: Dit kan natuurlijk alleen maar fout gaan. Typisch zo’n lul die van tevoren totaal niet heeft nagedacht over wat hij zich allemaal op de hals haalt. Ongelooflijk hoe naïef sommige mensen kunnen zijn.”

De vrouw van Frank zag de bui al hangen: “Ik heb hem nog gewaarschuwd. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt namelijk. Vorig jaar moesten we halsoverkop naar Milaan omdat meneer daar een nieuw ‘project’ had. Dat ging ook hopeloos de mist in. Ach, laat hem maar lekker op zijn bek gaan. Volgende maand zitten we weer lekker in Nederland.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *