Exclusief: wij hebben ‘Middel X’ van Laatste Wil getest

Het middel werkt

‘Middel X’, dat onder andere wordt verstrekt door coöperatie Laatste Wil, zou volgens experts niet tot een humane dood leiden. Wij waren natuurlijk wel benieuwd of het zelfdodingspoeder echt een ‘inhumaan middel’ is. Wijlen collega Rudolf Julius nam de proef op de som.

Maandag, 10.30 uur
Als de pakketbezorger is langsgekomen, wordt de lucht zwanger van opwinding. De redacteuren verdringen zich rondom het pakketje. Het bevat een kluisje, dat Rudolf met zijn vingerafdruk moet openen. In het kluisje zit een reageerbuisje met een beetje poeder. “Het ziet er echt uit als gif”, merkt iemand op. De felgroene kleur wordt veroorzaakt door een kleurstof, legt Rudolf uit. Zo kun je het niet ongemerkt in iemands drankje doen. Er wordt geknikt. Iedereen is onder de indruk van het dodelijke spul dat hier zomaar op de redactie ligt.

Maandag, 11.15 uur
We hebben het er een tijd over gehad. Gaan we dit echt doen? Eigenlijk weten we het antwoord al: de journalistieke waarde is te groot om ons terug te trekken. Er komt champagne op tafel. Vreemd, voor een maandagochtend. Maar we willen het leven en vooral het belangrijke journalistieke werk van Rudolf vieren. Als de glazen leeg zijn, is de sfeer gespannen. Het is tijd.

Maandag, 11.50 uur
Rudolf pakt een glas water. Handen worden geschud, er zijn omhelzingen, er vloeien tranen. We wisten dat dit moment zou komen, maar het afscheid is toch heftiger dan je van tevoren denkt. Als Rudolf het poeder op zijn tong legt en wegspoelt, is het even heel erg stil. We beseffen dat dit een groot moment is: Rudolf zal eventueel met enorm veel ongemak zijn dood tegemoet treden.

Maandag, 13.10 uur
Stuiptrekkend ligt Rudolf in bed, terwijl hij klodders bloed op de lakens kucht. Hij is al meerdere keren flauwgevallen en klaagt over pijn in de borst.

Maandag 14.50 uur
Kermend van de pijn is Rudolf onze redactievergadering aan het verstoren. Het meurt ondertussen naar ontlasting en pis.

Maandag 17.30 uur

Rudolf is nog altijd niet dood en het is inmiddels klaar om naar huis te gaan. We wensen onze collega veel succes de komende uren en hopen dat zijn einde nabij is.

Dinsdag, 7.50 uur
Rudolf is dood. Wij troffen hem aan in zijn eigen uitwerpselen, braaksel en bloed in een onmogelijke houding op de kantoorvloer. Volgens de arts duurde het uiteindelijk 14 uur voordat Rudolf zijn laatste adem uitblies. We kunnen daarmee concluderen dat ‘Middel X’ een inhumaan zelfdodingsmiddel is.

Rudolf Julius werd 38 jaar. Hasta la vista, ouwe reus!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu zelfdodingsmiddel X onder justitiële druk staat biedt de E-bike wellicht uitkomst. Onduidelijk blijft wel of advies om op een E-bike te stappen strafrechtelijke vervolging oplevert voor de fietsverkoper of anderszins adviserende instantie

Reageer
gravatar

Iedereen heeft zelfbeschikkingsrecht en alleen de persoon die, om welke reden dan ook, besluit dat het genoeg is geweest moet de mogelijkheid hebben om tot zelfdoding over te gaan.
Een weloverwogen besluit moet zonder bemoeienis van wie of welke instantie dan ook kunnen worden gedaan.

Reageer
gravatar

goed, inmiddels is de naam van het middel ook geen geheim meer. Natriumnitriet, conserveert men vlees mee. Google maar s.. inmiddels heb ik me iig ingeschreven bij de cooperatie Laatste Wil Zij verstrekken ook info. Mochten er meer geintereseeerden zijn. . .

Reageer
gravatar

En niet alleen voor onze stemmers. De doodswens moet ook voor Gewone Nederlanders uitvoerbaar zijn.

gravatar

Sociale controle.
Nederland is astrologisch een Kreeftenland.

Er is een bekend gezegde over het ‘kreeft-in-de-mandsyndroom’.
Als kreeften in een mand zitten hoeft er geen deksel op, want ze trekken elkaar terug met hun bewegende scharen.

Reageer
gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

gravatar

De media zullen in dit geval hun naam waarmaken als medium tussen de hogere werelden en dit aardse bestaan. Ik heb het hier al vaker meegemaakt. Wat hierna komt bestaat voor mij vanzelf tegelijkertijd in het nu. De sociale controle gaat heel ver. Zo werd me laatst zelfs een pathologisch stadium toegedicht in mijn pure observatie, toen de Speld van mij had opgepikt dat ik pas om 1 uur ‘s middags op zou staan, en ik zo als het ware gelijk een standje kreeg toen ik even keek. Zo worden oorzaak en gevolg, leven en dood, altijd omgedraaid in mijn geval. Het gaat dus in de media allemaal nog veel verder. Als je iets verder ziet zijn het juist en vooral de doden waarop de sociale controle berust.

Reageer
gravatar

Het is fout gegaan met het Westen toen in het oude Griekenland een paar wijsgerige wijsneuzen dachten dat ze het beter wisten dan de wijzen in het Oosten.

Vanaf toen was europa reddeloos verloren.

gravatar

Eén redacteur is toch te weinig, want dan kan de werking van het middel puur persoonlijk zijn. Ik ben pas overtuigd als de hele redactie van de Speld het heeft geprobeerd. Hasta la vista, luitjes !

Reageer
gravatar

Collega Xerxes,

Inderdaad is het bewijs pas echt geleverd als het onderzoek dubbelblind en gerandomiseerd is uitgevoerd met een statistisch significante steekproefomvang. Ik schat dat minimaal 30.000 proefpersonen uit alle lagen van de wereldbevolking nodig zijn. Als de helft daarvan is overleden met p-waarde kleiner dan 0,05 is de werking enigszins betrouwbaar.

gravatar

Statistisch gezien zet de hele redactie van de Speld weinig zoden aan de dijk, de Speld lezers zullen hun steentje moeten bijdragen. Maar maakt u geen zorgen: uw gegevens zullen geheel wetenschappelijk verwerkt worden. De resultaten worden gepresenteerd tijdens een speciale Speld herdenkingsbijeenkomst, gevolgd door twee minute stilte. Een stukje scherpe nagel van de wijsvinger van elke deelnemer zal worden verwerkt tot een smaakvolle pin die op een in-memorian prikbord zal worden bijgezet. Hasta la vista!

gravatar

Geweldig dat het middel op de markt is gekomen.!Het zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.Ik hoop dat de naam wordt vrij gegeven.Ook als is het een Etisch vraagstuk.iedereen mag en moet over zijn eigen levenseinde beschikken.Al ben ik ook bang dat er misbruik van gemaakt kan worden.ikzelf wil heel graag over mijn einde beslissen in de toekomst.Dank jullie wel!!.

Reageer
gravatar

Mijn Vader heeft Petrus opdracht gegeven om voor redacteuren en reageerders van De Speld de Hemelpoort dicht te houden.

Ook niet voor een bezichtiging. Dat is overigens voorbehouden aan Salafisten en Calvinisten voor het reserveren van een mooie plaats.

gravatar

Ik verwacht nu wel een artikel van Rudolf zelf waarin hij zijn ervaringen met het middel beschrijft, hoe het voelt, wat er door hem heen ging en zo. Een beschrijving van getuigen is echt niet voldoende; onze lezers verwachten meer dan dat.

Reageer
gravatar

Beste Jos,

Ik ken je nog niet je hele leven lang maar je mocht er zijn.
Daarom alleen al en niet in de laatste plaats hoop ik dat ik je hiernamaals nog tegen mag komen.

Mijn e-mail adres is te achterhalen via “De Speld”.

Corrie

gravatar

Voor bescheidenheid word je in dit land beloond met vernedering. Dat is de cultuur.
Rudolf heeft de goede kant gekozen. Hij heeft het goede voorbeeld gegeven voor het Nederlandse volk. Inclusief minderheden.

gravatar

Het meest onschuldige is vatbaar voor de grootste ergste controle en verdenking omdat die nu eenmaal zo laf in elkaar zitten.
Euthanasie is de enig mogelijke, logische voortzetting van de sociale controle die immers de zachte dood vertegenwoordigt.

gravatar

Ja, tot de dood er op volgt. Het wordt, wanneer je niet uitkijkt, mogelijk gemaakt door de initiatiefwet ‘Waardig’ Levenseinde van Pia Dijkstra-Mengele van de nazipartij D66.

Met waardig wordt bedoeld hoeveel is het huis op van opa of oma waard wanneer de kinderen hem/haar aanpraten dat het leven geen zin meer heeft.

Wanneer je voor fatsoen gaat moet je op de PVV van meneer Wilders stemmen. Ga je voor de poen van je bejaarde familieleden dan moet op de nazipartij D66 stemmen.

Heil Alexander Pechtold.

Corrie.

gravatar

⬆️
Dat krijg je dus als je alt-rechts-tokkies een podium bied om leeg te lopen: revionistische geschiedschrijving.

Het is te hopen dat de grootouders van deze haatmutsjes niet meer mee kunnen genieten van de politieke uitlatingen van hun kroost.

Zíj hebben de nazi’s nog meegemaakt en kunnen dus beoordelen wie zich tegenwoordig als de échte nazi’s gedragen.

Ze zouden wensen dat ze geen kinderen gekregen hadden.

Carrie.