Exclusief: wij hebben het levensbeëindigende middel van Laatste Wil getest

Het middel werkt

Het haalde alle headlines afgelopen week: het legale levensbeëindigende middel dat coöperatie Laatste Wil heeft ontdekt. Wij waren natuurlijk wel benieuwd naar het wondermiddel. Wijlen collega Rudolf Julius nam de proef op de som.

Maandag, 10.30 uur
Als de pakketbezorger is langsgekomen, wordt de lucht zwanger van opwinding. De redacteuren verdringen zich rondom het pakketje. Het bevat een kluisje, dat Rudolf met zijn vingerafruk moet openen. In het kluisje zit een reageerbuisje met een beetje poeder. “Het ziet er echt uit als gif”, merkt iemand op. De felgroene kleur wordt veroorzaakt door een kleurstof, legt Rudolf uit. Zo kun je het niet ongemerkt in iemands drankje doen. Er wordt geknikt. Iedereen is onder de indruk van het dodelijke spul dat hier zomaar op de redactie ligt.

Maandag, 11.15 uur
We hebben het er een tijd over gehad. Gaan we dit echt doen? Eigenlijk weten we het antwoord al: de journalistieke waarde is te groot om ons terug te trekken. Er komt champagne op tafel. Vreemd, voor een maandagochtend. Maar we willen het leven en vooral het belangrijke journalistieke werk van Rudolf vieren. Als de glazen leeg zijn, is de sfeer gespannen. Het is tijd.

Maandag, 11.50 uur
Rudolf pakt een glas water. Handen worden geschud, er zijn omhelzingen, er vloeien tranen. We wisten dat dit moment zou komen, maar het afscheid is toch heftiger dan je van tevoren denkt. Als Rudolf het poeder op zijn tong legt en wegspoelt, is het even heel erg stil. We beseffen dat dit een groot moment is: wij controleren als eerste of dit middel werkt.

Maandag, 12.10 uur
We zien hoe Rudolf langzaam wegzakt. Hij lijkt geen pijn te hebben, het gaat in alle sereniteit, alsof het echt zijn laatste wil was. Als Rudolf buiten bewustzijn is, kijken we op ons horloge. Er zijn twintig minuten verstreken. Als de informatie van de coöperatie juist is, zou hij nu binnen tien tot veertig minuten moeten overlijden.

Maandag, 12.27 uur
Rudolf is dood. Er is geen twijfel mogelijk. Het blijft opvallend hoe je het meteen weet als iemand zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Uiteindelijk duurde het 37 minuten vanaf het moment dat hij het middel nam. Laatste Wil heeft de verwachtingen volkomen waargemaakt. We kunnen concluderen dat het middel doet waarvoor het bedoeld is.

Rudolf Julius werd 32 jaar. Hasta la vista, ouwe reus!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, tot de dood er op volgt. Het wordt, wanneer je niet uitkijkt, mogelijk gemaakt door de initiatiefwet ‘Waardig’ Levenseinde van Pia Dijkstra-Mengele van de nazipartij D66.

Met waardig wordt bedoeld hoeveel is het huis op van opa of oma waard wanneer de kinderen hem/haar aanpraten dat het leven geen zin meer heeft.

Wanneer je voor fatsoen gaat moet je op de PVV van meneer Wilders stemmen. Ga je voor de poen van je bejaarde familieleden dan moet op de nazipartij D66 stemmen.

Heil Alexander Pechtold.

Corrie.

gravatar

⬆️
Dat krijg je dus als je alt-rechts-tokkies een podium bied om leeg te lopen: revionistische geschiedschrijving.

Het is te hopen dat de grootouders van deze haatmutsjes niet meer mee kunnen genieten van de politieke uitlatingen van hun kroost.

Zíj hebben de nazi’s nog meegemaakt en kunnen dus beoordelen wie zich tegenwoordig als de échte nazi’s gedragen.

Ze zouden wensen dat ze geen kinderen gekregen hadden.

Carrie.

gravatar

Ik verwacht nu wel een artikel van Rudolf zelf waarin hij zijn ervaringen met het middel beschrijft, hoe het voelt, wat er door hem heen ging en zo. Een beschrijving van getuigen is echt niet voldoende; onze lezers verwachten meer dan dat.

Reageer
gravatar

Beste Jos,

Ik ken je nog niet je hele leven lang maar je mocht er zijn.
Daarom alleen al en niet in de laatste plaats hoop ik dat ik je hiernamaals nog tegen mag komen.

Mijn e-mail adres is te achterhalen via “De Speld”.

Corrie

gravatar

Voor bescheidenheid word je in dit land beloond met vernedering. Dat is de cultuur.
Rudolf heeft de goede kant gekozen. Hij heeft het goede voorbeeld gegeven voor het Nederlandse volk. Inclusief minderheden.

gravatar

Het meest onschuldige is vatbaar voor de grootste ergste controle en verdenking omdat die nu eenmaal zo laf in elkaar zitten.
Euthanasie is de enig mogelijke, logische voortzetting van de sociale controle die immers de zachte dood vertegenwoordigt.

gravatar

Mijn Vader heeft Petrus opdracht gegeven om voor redacteuren en reageerders van De Speld de Hemelpoort dicht te houden.

Ook niet voor een bezichtiging. Dat is overigens voorbehouden aan Salafisten en Calvinisten voor het reserveren van een mooie plaats.

gravatar

Geweldig dat het middel op de markt is gekomen.!Het zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn.Ik hoop dat de naam wordt vrij gegeven.Ook als is het een Etisch vraagstuk.iedereen mag en moet over zijn eigen levenseinde beschikken.Al ben ik ook bang dat er misbruik van gemaakt kan worden.ikzelf wil heel graag over mijn einde beslissen in de toekomst.Dank jullie wel!!.

Reageer
gravatar

Eén redacteur is toch te weinig, want dan kan de werking van het middel puur persoonlijk zijn. Ik ben pas overtuigd als de hele redactie van de Speld het heeft geprobeerd. Hasta la vista, luitjes !

Reageer
gravatar

Collega Xerxes,

Inderdaad is het bewijs pas echt geleverd als het onderzoek dubbelblind en gerandomiseerd is uitgevoerd met een statistisch significante steekproefomvang. Ik schat dat minimaal 30.000 proefpersonen uit alle lagen van de wereldbevolking nodig zijn. Als de helft daarvan is overleden met p-waarde kleiner dan 0,05 is de werking enigszins betrouwbaar.

gravatar

Statistisch gezien zet de hele redactie van de Speld weinig zoden aan de dijk, de Speld lezers zullen hun steentje moeten bijdragen. Maar maakt u geen zorgen: uw gegevens zullen geheel wetenschappelijk verwerkt worden. De resultaten worden gepresenteerd tijdens een speciale Speld herdenkingsbijeenkomst, gevolgd door twee minute stilte. Een stukje scherpe nagel van de wijsvinger van elke deelnemer zal worden verwerkt tot een smaakvolle pin die op een in-memorian prikbord zal worden bijgezet. Hasta la vista!

gravatar

De media zullen in dit geval hun naam waarmaken als medium tussen de hogere werelden en dit aardse bestaan. Ik heb het hier al vaker meegemaakt. Wat hierna komt bestaat voor mij vanzelf tegelijkertijd in het nu. De sociale controle gaat heel ver. Zo werd me laatst zelfs een pathologisch stadium toegedicht in mijn pure observatie, toen de Speld van mij had opgepikt dat ik pas om 1 uur ‘s middags op zou staan, en ik zo als het ware gelijk een standje kreeg toen ik even keek. Zo worden oorzaak en gevolg, leven en dood, altijd omgedraaid in mijn geval. Het gaat dus in de media allemaal nog veel verder. Als je iets verder ziet zijn het juist en vooral de doden waarop de sociale controle berust.

Reageer
gravatar

Het is fout gegaan met het Westen toen in het oude Griekenland een paar wijsgerige wijsneuzen dachten dat ze het beter wisten dan de wijzen in het Oosten.

Vanaf toen was europa reddeloos verloren.

gravatar

Sociale controle.
Nederland is astrologisch een Kreeftenland.

Er is een bekend gezegde over het ‘kreeft-in-de-mandsyndroom’.
Als kreeften in een mand zitten hoeft er geen deksel op, want ze trekken elkaar terug met hun bewegende scharen.

Reageer
gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

gravatar

En niet alleen voor onze stemmers. De doodswens moet ook voor Gewone Nederlanders uitvoerbaar zijn.

gravatar

goed, inmiddels is de naam van het middel ook geen geheim meer. Natriumnitriet, conserveert men vlees mee. Google maar s.. inmiddels heb ik me iig ingeschreven bij de cooperatie Laatste Wil Zij verstrekken ook info. Mochten er meer geintereseeerden zijn. . .

Reageer
gravatar

Iedereen heeft zelfbeschikkingsrecht en alleen de persoon die, om welke reden dan ook, besluit dat het genoeg is geweest moet de mogelijkheid hebben om tot zelfdoding over te gaan.
Een weloverwogen besluit moet zonder bemoeienis van wie of welke instantie dan ook kunnen worden gedaan.

Reageer