Beeldbewerking: Annelieke de Loyer

Reünie whatsappgroep ‘Cadeau Stefan’ groot succes

Gezelschap gaat pannenkoeken eten en kanoën

Al sinds de housewarming van Stefan 3 jaar geleden spraken ze elkaar niet meer, tot afgelopen weekend. De leden van de whatsappgroep ‘Cadeau Stefan’ kwamen in café-restaurant het Molentje eindelijk weer eens allemaal samen om te zien hoe het met iedereen gaat.

De reünie is een idee van Friekwat, een oud-studiegenoot van Stefan. “Voor de housewarming hadden we elke dag wel even contact. Maar daarna verwaterde het snel. Dat heb ik altijd jammer gevonden. Ik had best vaak dat ik dacht: hoe zou het met de vriendin van de rechtsback uit het voetbalteam van Stefan zijn? En nu dacht ik eens: dan moet ik zelf maar een reünie organiseren.”

Als activiteit organiseerde Friekwat een gezellige kanotocht, daarna ging de whatsappgroep ‘Cadeau Stefan’ pannenkoeken eten in het pannenkoekenrestaurant. Ramona, de ex-vriendin van Stefan, vond het een erg geslaagde dag: “Het was zo leuk om te zien wat er van iedereen geworden is. En het was eigenlijk meteen weer als vroeger: één iemand schoot alles voor, en de rest zei sporadisch dingen als ‘ja is goed’ of ‘kan iemand mijn naam op de kaart schrijven ik kom wat later’. Zo vertrouwd, we hebben toch wel een bijzondere band met z’n allen.”

Stefan zelf was er uiteraard niet bij, vertelt Friekwat: “Die zat niet in de appgroep natuurlijk, zou een beetje raar zijn om hem dan wel uit te nodigen. Hij hoort er toch niet echt bij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Echt tof dit … Ik voel dat we hier ook een whatsapp groep voor kunnen maken…iets van “lezers artikel vrienden van Stefan 2017” en dan kunnen we gave dingen gaan doen zoals karateoefeningen in het park of foto’s van grote trucks delen

Reageer
gravatar

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band/
Met Schouwen-Duiveland/
Ons ei-land, ons ei-land/

Reageer
gravatar

Zo hadden wij pas een reünie van whatsappgroep ‘Garagesale Vlonderwijk 2015’, waarmee we zouden gaan karten en daarna all you can eaten bij ‘De Chinese Roos’.
Maar wat denk je, we hadden een vast bedrag voor karten en eten afgesproken, moesten de consumpties apart betaald worden.
Dus iedereen die ging gooide nochalant wat euro’s op tafel voor zijn eigen consumpties, totdat ik met Hans en Marieke van nummer 16 en die gothic-jongen van nummer 25 achterbleef, en we nog € 143,75 moesten betalen, terwijl er € 96,45 op tafel lag
Maar ik had maar twee cola-light op, en Hans en Marieke samen 2 rivella en 3 bier, gothic alleen 3 water.
Dus bijna 4,80 per consumptie voor ons, dan voel je je dus wel genaaid.
Ik zeg niet dat dit de laatste reünie is geweest, maar volgende keer moeten er betere afspraken gemaakt worden.

Reageer