Bron: NPO.nl

Baudet: ‘In mijn partij is er ruimte voor verschillende vormen van rassenleer’

FvD-leider heeft geen probleem met afwijkende theorie van Hiddema

Thierry Baudet vindt het geen probleem dat Theo Hiddema heeft gepleit voor rassenvermenging onder de lakens. Volgens de leider van Forum voor Democratie is er binnen zijn partij ruimte voor meerdere vormen van rassenleer.

Baudet waarschuwde zelf eerder dit jaar juist voor de homeopathische verdunning van de Nederlandse bevolking. “Theo heeft daar een andere kijk op. Daar moeten we niet te moeilijk over doen. In een volwassen politieke partij kun je verschillend over dingen denken. Daar ga je dan in alle openheid het debat over aan. Het belangrijkste is dat we allebei de rassenleer op de politieke agenda willen zetten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Natuurlijk moet het in Engeland wel altijd Nederland zijn dat het kwaad vertegenwoordigt. Vooral met racisme.
In the Independent stond een artikel over de nieuwe slavernij onder andere op de Wallen waar de meeste vrouwen die als vleeswaren in de etalage liggen uitgestald, geronseld zijn uit West-Afrika en Roemenië. Bij de zeldzaam geworden autochtone Hollandse hoeren staat er een Nederlands vlaggetje of de aanduiding NL.

De volgende stap zal zijn dat de politiek zich gaat inspannen om meer blanke vrouwen in de prostitutie te krijgen, om zo het racisme tegen te gaan.
Daarna zal sekse in het algemeen en ook vanuit christelijke hoek tot en met (en voorbij) het huwelijk op datzelfde vlak getrokken worden.

http://www.independent.co.uk/voices/prostitution-sex-trade-is-built-on-brutal-racism-a7925476.html

Reageer
gravatar

Het vereist gewoon een wat meer ontwikkeld onderscheidingsvermogen: de hele Tweede Kamer staat stijf van de hoeren, mannelijke zowel als vrouwelijke. Wat is de actuele definitie van een hoer eigenlijk? Een politicus is als een hoer die zich gelijk een gevallen vrouw (m/v of LBGT) liggende probeert staande te houden. Als u ooit genoodzaakt wordt een politicus een hand te geven; sta er dan op dat u hem direct terugkrijgt en tel daarna onmiddellijk uw vingers na.

gravatar

Men vergeet blijkbaar iedere weer, dat de mensheid een genetisch fouten van de apen is.
N.B. het (gebleekte) blanke ras stamt af van een donker gekleurd- en een albino-mens.
😉

Reageer
gravatar

De Europese rassen zijn gewoonweg heel goed in leer. Vooral ook door het klimaat. Anderzijds kun je naast andere vormen van rassenleer, ook andere soorten leer overwegen. Zoals krokodillenleer. Dan haal je de discussie wat weg bij die runderen.

Reageer
gravatar

Altijd dat gezeur over racisme bij mensen; het discrimineren van hondenrassen is veel erger.

Ik ben het overigens niet eens met de rassenvermengingsleer van mens Hiddema. Bij ons honden is al veel te veel gemengd en dat is vaak niet goed gegaan.

Reageer
gravatar

Maar hoe kan het toch eigenlijk dat er na Pim Fortuyn zo veel van die kale koppen zijn?
Zijn die allemaal zomaar ontstaan?

Is het de evolutie of schepping? Zijn ze geboren of gemaakt? En uit wie?
Evolutie kan bijna niet omdat ze er in een keer waren.