fstockfoto / Shutterstock.com

Supportersvereniging Oranje: ‘Wij moesten verplicht naar het Nederlands elftal kijken’

Bestuurders verdedigen fraude

De supportersvereniging van Oranje snapt niets van de ophef die is ontstaan naar aanleiding van hun declaratiegedrag. Volgens de bestuursleden is er sprake van een redelijke tegenprestatie. “Wij moesten verplicht naar het Nederlands elftal kijken.”

Volgens de penningmeester Theo Pouw is de vergoeding eigenlijk nog aan de lage kant: “Wij hebben Bulgarije-Nederland helemaal moeten zien. Hup Holland Hup! En wat hebben we daar voor teruggekregen? Alleen maar een paar honderd dure etentjes, overnachtingen in de beste hotels over de hele wereld, een paar borrels hier en daar en een onkostenvergoeding van een paar ton. Wij zullen nog eens vrijwilligerswerk gaan doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik heb net van Translator gehoord dat hij zijn kostbare tijd geprobeerd heeft een vertaling te geven voor de Engelssprekenden, maar de Speld censureert zijn reacties

Reageer
gravatar

MaÎtre, het is alleen al inhumaan om te eisen dat iemand drie keer per week een Amsterdams café bezoekt om dan vergast te worden op wedstrijden uit het video-archief van Ajax en AFC. Dat komt in feite neer op actieve hulp bij zelfdoding.

gravatar

Alles goed en wel, maar het is natuurlijk wél een onmenselijk zware opdracht om vanaf een skybox of eretribune naar de verrichtingen van het Nederlands elftal te moeten kijken. Deze bezigheidstherapie voor vermoeide en uitgerangeerde multi- miljonairs is inderdaad NIET om áán te zien. Dat besef is intussen ook doorgedrongen bij de KNVB die haar bestuur reusachtige (transfer)sommen biedt om langer dan 3 maanden in functie te blijven. Logisch dat ook het bestuur van de gedesillusioneerde supportersvereniging naar compensatie en financiële stimuli zoekt. Vergelijk het met de modus operandi van bestuur en O.R. van de politiebond.

Reageer