lornet / Shutterstock.com

Amsterdam legt Belgisch asfalt aan om aanslag met busje te voorkomen

'Dit is veel effectiever dan betonblokken'

De gemeente Amsterdam gaat extra maatregelen nemen tegen terreuraanslagen met auto’s, busjes en vrachtwagens. Op drukke plaatsen in de stad wordt Belgisch asfalt aangelegd.

“Geen terrorist die het nog in zijn hoofd haalt om harder dan 30 te rijden”, zegt burgemeester Eberhard van der Laan tevreden. “Dit is veel effectiever dan betonblokken.”

Amsterdam neemt ook de Belgische bewegwijzering over, zodat voor terroristen onduidelijk is hoe je bijvoorbeeld bij de Kalverstraat komt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Amsterdam is te geëmancipeerd voor terreuraanslagen. Trouwens die kunnen makkelijk voorzien worden door de menstruatie die bij de vrouwen onderling gelijkgeschakeld wordt (een bekend natuurverschijnsel) die zich voortzet op het slagveld.

gravatar

De allereerste reageerder, Gabe Strooiwagen, die zichzelf heel veel punten heeft toegekend, is een macabere liefhebber van kinderschedels. Ik schat hem in als een onverbeterlijke necropedofiel (iemand die zich verlustigt met kinderlijkjes.

De aandacht die hij hier kreeg van zes reageerders versterkt helaas zijn seksuele aberratie. Dat hadden ze dus beter niet kunnen doen.

gravatar

Mieke,
De Tweede Wereldoorlog was het gevolg van vrouwenstemrecht.
En dat werd in 1918 ingevoerd als het gevolg van de Eerste Wereldoorlog.

gravatar

Democratisch gekozen? Het meeste veld-, voor- en slagwerk is gedaan door de Bruinhemden van de S.A. en door de absurde herstelbetalingen van met name Frankrijk bij de Vrede van Versailles. Hoe ‘democratisch’ was dat ?

gravatar

Wat heeft Wilders nu met asfalt te maken.?

Altijd moet Corrie die Mozartpruikenman er bij halen.

Weg met Blondie. Ik ga voor Roemer, die zorgt tenminste voor de huisvrouwen

gravatar

Och jasses, nu heb ik de bovenstaande rode reactie een “vote up” gegeven, dat was niet de bedoeling.

Maar kies maar lekker wat je zelf het leukst vindt. Roemer vindt ik persoonlijk een ontiegelijk nare man. Naast dat zijn standpunten allemaal veel te “lief” zijn. Betaal je je uiteindelijk scheel aan belasting.

gravatar

Hoi Benny, daar heb je weer erg je best opgedaan om een reactie te plaatsen waarbij je net doet alsof het van mij afkomt.

Maar ik mis toch de spelfouten in het verhaal. Per slot van rekening moet iedereen weten dat ik dom ben.

Yeah yeah. Go Benny go!

Corrie.

gravatar

Quote:

”Hoi Benny, daar heb je weer erg je best opgedaan om een reactie te plaatsen waarbij je net doet alsof het van mij afkomt.

Maar ik mis toch de spelfouten in het verhaal. Per slot van rekening moet iedereen weten dat ik dom ben.

Yeah yeah. Go Benny go!”

Not funny.

Corrie.

gravatar

Waarom belgisch asfalt? Wat is er mis met het ras-amsterdamse betty asfalt complex? Een uitgekiend complex stukje betty asfalt houdt alles tegen; gegaradeerd.

Reageer
gravatar

Beste dokter Paula Hersenkraker , kinderkopjes (kinderhoofdjes ) zijn belgische straatstenen . Voor je met scheldwoorden begint te gooien probeer uw hersenen dan maar eens te upgraden op google 😉

Reageer
gravatar

Maar wat als de terroristen uit Molenbeek komen. Die scheuren daar alsnog met 100 per uur over. Belgisch asfalt is alleen maar effectief met Belgische gewestoverschrijdende meertalig bewegwijzerde wegenwerken in onderaanneming. Dan pas is het echt veilig en onbereikbaar voor alle niet-vliegend verkeer.

Reageer