whitehouse.gov

Niemand heeft door dat er achter Donald Trump een jonglerende aap staat

‘Iedereen is afgeleid door de chaos op de voorgrond’

Wie sinds het aantreden van Donald Trump het nieuws over het Witte Huis een beetje gevolgd heeft, zal waarschijnlijk zien dat het daar een chaos is. Maar mensen laten zich vaak zo afleiden door die chaos dat ze niet doorhebben dat er op de achtergrond een jonglerende aap door het beeld loopt.

Guus Valk, VS-correspondent van het NRC, bemerkte de jonglerende aap pas toen hij zijn verslaggeving over het Witte Huis een tweede keer bekeek: “Ik was echt met stomheid geslagen. Blijkbaar was ik zo bezig met het nieuws van de dag dat ik helemaal niet doorhad wat zich op de achtergrond afspeelde. Als je je even afsluit voor de chaos op de voorgrond dan zie je opeens dat op de achtergrond gewoon een aap met 3 kleurrijke kegels staat te jongleren.”

Ook Wouter Zwart (NOS) merkte de aap pas later op. Hij vindt het weliswaar belangrijk dat het nieuws van de dag verslagen wordt, maar er moet ook aandacht blijven voor de aap, zegt hij: “Het kan ook een strategie zijn van Trump. Dat hij dreigt de federale regering plat te leggen als het Congres zijn muur niet wil financieren om de aandacht af te leiden van de jonglerende aap. Ik merk bij mezelf ook wel eens dat het werkt. Dan ben ik zo bezig met het ontslaan van Spicer, het aannemen van Scaramucci, het ontslaan van Priebus, het aannemen van Kelly, het ontslaan van Scaramucci en het ontslaan van Steve Bannon dat ik die aap helemaal vergeet.”

Erik Mouthaan van RTL nieuws vindt dat er wel ruimte moet blijven voor nuance over de jonglerende aap achterin het Witte Huis: “Natuurlijk, het is opmerkelijk dat het zo weinig over die aap gaat, maar je moet het ook niet overdrijven. Het is bijvoorbeeld helemaal geen aap, maar gewoon een man in een apenpak.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hahahahaaa, die aap is zeker zwarte Obama ,hahahaaaaaa…. De lippen kroeshaar kleine oortjes platte neus en ronde ogen komen zeer overeen Hahahaaa.

Reageer
gravatar

Trump heeft een politicus gekleed in een apenpak en een aap als adviseur. Rutte heeft Pechtold en Buma, terwijl Segers de rol aanneemt als regenworm. Regenwormen zijn namelijk heel nuttig.

Het is overigens bijzonder om wederom op te moeten merken dat in dit land het kopiërend gedrag op de Haagse km3 nog altijd ziende blind heilig wordt verklaard.

Reageer
gravatar

Geachte heer Cor Bolmers,

Wat u stelt is aperte lariekoek. Daarbij is de door u gestelde kwalificatie als zijnde ‘aap en/of apen’ onterecht en buiten enige proportie.

Sinds de kabinetten Lubbers 1 en 2 én Paars 1 tot en met heden heeft dit land louter integere kabinetten en bewindspersonen gehad die met alle burgers (lees: Participanten) in dit land het beste voor hadden. Dat er hardwerkende bewindspersonen – óók op lokaal niveau – voor de bühne geheel onterecht het veld moesten ruimen moet in dit licht worden gezien.

Concluderend moet worden gesteld dat met name mijn partij in het landsbelang een zelfreinigend vermogen aan de dag heeft gelegd, die door geen enkele andere partij is geëvenaard. Daarom vraag ik u om uw kwalijke en onterechte kwalificaties nu én in de toekomst voor u te houden, en hier openlijk excuses ervoor aan te bieden.

Met vriendelijke groet,

Henk Kamp.

gravatar

Henk,

“Concluderend moet worden gesteld dat met name mijn partij in het landsbelang door zelfverrijking een vermogen aan de dag heeft gelegd, die door geen enkele andere partij is geëvenaard.”
Dát had er moeten staan.

Vergeet daarbij niet dat jouw kluppie inmiddels het predikaat ‘Georganiseerde Misdaad’ heeft verdient. Hierop is de ‘Pluk Ze’ wetgeving van toepassing en ook in verzekerde bewaring stelling.

http://tinyurl.com/ycxxrvjm

n.b. in deze lijst is Robin Linschoten nog niet opgenomen.

Het maken van excuses laat ik dan ook volledig aan jou over.

Cor Bolmers.

gravatar

Direct hieronder een korte bijdrage van onze vaste correspondent van de F-side en grote fan van DJ Trump. Met recht een “Lone Wolf”, in verband met rechts-extremisme bekend bij de AIVD en MIVD.

gravatar

Quote:
“Natuurlijk, het is opmerkelijk dat het zo weinig over die aap gaat, maar je moet het ook niet overdrijven. Het is bijvoorbeeld helemaal geen aap, maar gewoon een man in een apenpak.”

Die man in dat dacht:

“Ik sta liever voor aap dan voor Trump”
😉

Reageer
gravatar

Die aap is gewoon DJ Trumps nieuwe Chef Staf die opkwam in zijn vrijetijdskleding, maggie a.u.b.? Qua IQ is de aap zeker niet de mindere van Trump’s eerste keus Beelzebub Scaramucci. Deze gehaaide maffioso uit de Commedia dell’arte schnabbelt nu bij in de musical “Scaramouche” die zo treffend is bezongen door Freddy Mercury en Queen. Hij doet op (betaald) verzoek ook de Fandango.

gravatar

Nou je het zegt; dat had Hitler nou ook; zo’n fluïdum, maar daar is wel een kwart van de toenmalige Duitse bevolking en Europese bevolking aan overleden. Ben benieuwd of DJ Trump dit aantal nog overtreft met een nucleair oorlogje hier of daar.

gravatar

Die Erik Mouthaan mist het hele punt met z’n “Het is bijvoorbeeld helemaal geen aap, maar gewoon een man in een apenpak.”
Dit gaat niet over Trump, maar om die aap daaráchter!

Reageer