Vrouw die altijd zegeltjes spaart opeens geen loser meer nu ze een gratis pan heeft

'Look at me now, bitches!'

“Look at me now, bitches!” roept Marja terwijl ze met een gratis pan door de supermarkt danst. “Jullie hebben mij altijd uitgelachen omdat ik zegeltjes spaar, maar wie heeft hier nu een gratis pan? Hè? That’s right. ME! Marja met de gratis pan!”

Marja schreeuwt en klimt met rood aangelopen hoofd op een kassa. “Wie is hier nou de loser?” Ze geeft een van de andere supermarktbezoekers een tik op zijn hoofd terwijl ze in de rondte zwaait met haar nieuwe gratis steelpan. “Oooh ik ga hier zo lekker mee kokkerellen jongens. Oh oh oh wat zal dat roereitje lekker smaken in deze GRATIS PAN! Stelletje sukkels. Kijk deze anti-aanbaklaag dan. En dit roestvrijstalen handvat. Helemaal gratis. En van MIJ!”

Marja slaakt een oerkreet en trommelt met haar vuisten op haar borstkas. “Ik weet niet wat jullie gaan doen. Maar ik ga naar huis! Lekker koken! Hahaha!” Op weg naar buiten slaat ze een reiger dood bij de bloemenkraam. “Zie jullie bij de Eftelingszegels motherfuckers!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Tot onze teleurstelling zijn wij genoodzaakt u met onmiddelijke ingang te royeren
De reden hiervoor is gelegen in het doelbewust en openlijk ridiculiseren van het officiële blazoen van onze politieke partij.

We wensen u veel succes met de zoektocht naar een nieuwe identiteit.

Mvg,

M. Thieme