Moniek houdt reisorganisatie verantwoordelijk voor gruwelijke zonneblaren

‘In de brochure stond niets over een heerlijk terras’

Na een zes uur durende zonsessie is Moniek op haar vakantie flink verbrand. Haar rug is vuurrood uitgeslagen en bedekt met blaren. “Onvoorstelbaar dat ze dit laten gebeuren”, betoogt Moniek. Ze houdt haar reisorganisatie verantwoordelijk voor de tweedegraads brandwonden.

De 23-jarige Emmense verwijt haar reisorganisatie dat ze het niet minder aantrekkelijk hebben gemaakt om in de zon te zitten. “In de brochure stond niets over een schitterend terras met chille ligbedjes waar je al om 7 uur ‘s ochtends terecht kan”, klaagt ze. “Kijk dan, kijk mijn schouders. Denk jij dat ik hiermee kan slapen? Mijn hele vakantie is verpest omdat zij hun werk niet goed doen”, vervolgt ze terwijl ze op haar schouders wijst.

“Als je hier dan per se zo’n heerlijk terras wil neerleggen, zorg er dan in ieder geval nog voor dat er zonnebrandcrème aanwezig is.” Moniek vindt het onbegrijpelijk dat de reisorganisatie op deze manier zoveel mensen in gevaar brengt. “Weet je wat? Ik ga ze nú bellen!”

FBTO snapt dat iedereen op vakantie net iets onoplettender is dan normaal. Herkenbaar? Check de video hieronder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoerbij stellen wij Moniek en soortgelijke Costa-gangers en zonnebankbakkers aansprakelijk voor onze zorgpremieverhoging wegens hun zelfverkozen huidkanker.

Hetzelfde doen wij bij rokers onder het motto ‘Longkanker Is Een Keuze’ en ‘Jouw Schoolpleinstoerheid, Onze Premieverhoging’.

Oja, en laten we de wandelende (of scooter-rijdende) vetklompen niet vergeten met hun diabetes, cholesterol- en gewrichtproblemen, …, enzovoorts.

Zorgpremieclaim
Sluit u aan!

Reageer
gravatar

Herstel

Verkeerde foto. Er zitten geen brand-, maar moederblaren op de rug.
FBTO zal daar daar niet in.trappen.

Had mij een gebeld. Ik heb voor het oplichten van verzekeringen geschiktere foto’s.