Youtube: Zoomin.TV Nederland

Haagse imam: ‘Ik predik alleen vredelievende haat’

Fawaz Jneid verbijsterd over gebiedsverbod

De Haagse imam Fawaz Jneid is verbijsterd over het gebiedsverbod dat minister Blok hem heeft opgelegd. Volgens de imam predikt hij alleen vredelievende haat.

“Toen ik Theo van Gogh en Ayaan Hirsi Ali vervloekte, bedoelde ik dat natuurlijk vreedzaam”, zegt Jneid. “Ook tegen homo’s predik ik alleen harmonische haat.”

Jongeren wiens harten hij met verbindende haat heeft gevuld, heeft de imam tegengehouden toen ze naar IS-gebied wilden afreizen. “Ik heb ervoor gezorgd dat ze nog in Nederland zijn. De minister zou me dankbaar moeten zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Taggyah ofwel liegen voor een hoger doel wordt van uit de Quoran als positief bestempeld. Het liegen en bedriegen tegen alle ongelovigen, dus wij zit in hun systeem.. En nog zijn er mensen die ze geloven. Daarom gaan we naar de verdommenis.

Reageer
gravatar

Het is boeiend te zien hoezeer de selectieve -preventieve- censuur van De Speld al effectief is; na vier pogingen mijn bijdrage geplaatst te krijgen, geef ik nu deze Pijp met enige ‘Haat en Jneid” aan Maarten. Bravo Speld, met deze muilkorving.

Reageer
gravatar

Just hold your horses, het is waarschijnlijk een storing op de site geweest waardoor je pas na vier pogingen een bijdrage kon plaatsen.

gravatar

Mee eens Outsider, het al jarenlange door etterende probleem weet De Speld maar niet onder controle te krijgen. En dat terwijl de hoeveelheid aan reacties hier enorm is terug gelopen. Regelmatig zou een lijst met de laatste 10 reacties volstaan.

gravatar

Je moet rekening houden dat een website zoals De Speld waarschijnlijk drie a vijf cyberaanvallen per dag te verwerken krijgt. (dat is een normaal gemiddelde) Negenennegentig procent wordt tegen gehouden. Tja., wanneer je eist dat het honderd procent moet zijn dan raad ik je aan een een boekje over internet beveiliging te lezen. Je eis komt dan niet realistisch over.

gravatar

Toch moet ik toegeven dat die moslimmetjes het af en toe bij het rechte eind hebben. ‘Islam, religie van vrede’, briljant!

Misschien wil meneer Jneid zich voegen bij ons script team ‘Alternative Facts’? Zijn stijl past heel goed bij een van onze talentvolle schrijvers.

Neem nou dit voorbeeld van hem, meesterlijk toch?
“War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance is Strength”.

Kellyanne

Reageer
gravatar

Het bericht over mij in het godslasterlijk internetblaadje De Speld is tendentieus door het vals samenvatten van mijn uitspraken.

Ik heb gezegd, dat ik met zachte stem vredelievend predik in het openbaar en uiteraard in moskeeën met donderpreken haat zaai, zoals het jihadistische imams betaamt.

Ik heb jongeren die de juiste interpretatie van de Koran en sharia wilden verspreiden in Syrië, tegengehouden omdat ze het benodigde geld voor de terugreis waren vergeten.

Reageer
gravatar

منحازة رسالة حول لي تجديف ورقة الإنترنت دبوس من قبل يلخص تصريحاتي كاذبة.

لقد قلت إنني الوعظ سلمية معسول الكلام علنا ​​وبوضوح في المساجد خطب للتحريض على الكراهية، كما يليق الأئمة الجهادية.

لدي الشباب الذين يريدون نشر التفسير الصحيح للقرآن والشريعة الإسلامية في سوريا، توقفت لأنها قد نسيت المال اللازم للرحلة.

gravatar

Beste anonieme Engelstailge Translator,

Door de volgorde van de reacties kan er een misverstand zijn. De eerwaarde Fawaz Jneid sprak zijn reactie in het Arabisch, dat heb ik vertaald naar het Nederlands.

Gezien jouw kromme Engels, ben jij zelf een beroerde vertaler. The boiler charges the pot that he sees black.

gravatar

Ja ja, in het verhaal vredelievende haat van de Haagse imam Fawaz Jneid trappen de linkse gekkies omdat er het woord vredelievend in zit.

Maar de anderhalf miljoen mensen die op de PVV van meneer Wilders hebben gestemd weten wel beter.

?Islam is the Staircase to Terrorism.?

Corrie.

Reageer