Melanie geeft vriendinnen zonder bad altijd een bruisbal cadeau

'Met een bruisbal zit je altijd goed'

Bij iedere verjaardag is het weer lastig: wat geef je in hemelsnaam voor cadeau aan vrienden zonder bad? De 27-jarige Melanie heeft de oplossing gevonden: een bruisbal.

“Met een bruisbal zit je eigenlijk altijd goed”, vertelt Melanie. “Mijn vriendin Anantha houdt bijvoorbeeld ontzettend van rozen, dus dan geef ik haar een bruisbal die heerlijk naar rozen zou ruiken als ze een bad zou hebben om ‘m in te doen. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen.”

Zo hoeft Melanie nooit meer na te denken over wat ze gaat kopen voor haar vrienden zonder bad, ze geeft gewoon altijd een bruisbal. “Maar het is ook voor jezelf een heel leuk cadeau om te geven. Je geeft iemand niet alleen een cadeau, je geeft iemand ook een heerlijk ontspannen momentje. Dan kan iemand lekker aan jou terugdenken als ‘ie de bruisbal ongebruikt weglegt om te verstoffen op het bovenste plankje ergens in een net iets te kleine badkamer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb mijn vrouw ook ooit een bruisbal kado gedaan en er bij gezegd dat ie voor inwendig gebruik was. Het bruisde boven haar Tenalady uit. Dat was wel lachen natuurlijk.

Reageer
gravatar

Het is goed dat de leeftijd van Melanie – die met de zonnebril bovenop haar hoofd – werd vermeld. Ik had haar op de foto heel wat ouder geschat, zeg maar vijfenvijftig, maar gezien haar gedrag heeft ze beslist nog niet de wijsheid der ouderen bereikt.

Reageer
gravatar

De foto laat een bruisend lesbisch tafereel te zien.
Overduidelijk wil Melanie met dat laaghangend gestreepte hemtje en begerige blik wat meer dan een bal in een doosje geven. Ze wil waarschijnlijk tongen. De vriendin van Melanie trapt/hapt er met gesloten ogen en open mond in. Of zij dat ook wil is de vraag, die altijd onbeantwoord zal blijven.

Reageer
gravatar

Neenee, het is geen SOA.
De oorzaak ligt in het overmatig manueel stimuleren van het betreffende lichaamsdeel en wordt doorgaans door de lijder zelf veroorzaakt.

U bent waarschijnlijk in in de war met een gehaktbal.