Youtube: William Pedroni

Jongen in rolstoel heeft 1 droom: nooit opgetild worden door jolig festivalpubliek

'Ik wil gewoon een leven waarin ik rustig van een concertje kan genieten'

Al sinds zijn dertiende zit Nicolas in een rolstoel, sindsdien heeft hij 1 droom: nooit tijdens een concert opgetild worden door een jolig festivalpubliek.

“Het lijkt me echt fantastisch als ik in de rest van mijn leven nooit word opgetild door een stel dronken gasten die denken dat ik geen eigen wil heb omdat ik toevallig in een rolstoel zit”, vertelt Nicolas. “Eigenlijk op het moment dat ik werd aangereden door die auto dacht ik al: als ik maar nooit minutenlang onvrijwillig crowdsurfend vurig hoef te wensen dat die bezopen idioten mij weer neerzetten. Ik wil gewoon een leven waarin ik rustig van een concertje kan genieten. Dat is genoeg voor mij.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Nicolas volgens mij kun je al rolstoeler er toch voor kiezen om op de speciale roelstoelplaatsen plaats te nemen, maar al jij ervoor kiest om tussen hè staande publiek te willen zijn is dat hou keuze dan moet je niet zeuren dat er mensen zijn die jou ook zicht op het podium gunnen. Jij kiest ervoor om als niet gehandicapte behandeld te worden!!

Reageer
gravatar

For our English native speakers a translation:
Boy in rolling chair has 1 dream: never become uplifted by jolly festival crowd

All since his thirteenth beer sits St. Nicolas in a rolling chair. Since then has he 1 dream: never during a concert being uplifted by a jolly festival crowd.

“Het is hier fantastisch Vakantieman! as in the rest of my live never to become uplifted by a pair dronk guests that think that I have no own testament, because I happen to sit in a rolling chair”, tells St. Nicolas. “Actually on this moment that I became ondriven by that Suzuki Swift, I though already: if I but never minutes long un free willy crowd surf with fire I shuld wish that those drowned idiots will put set me down. I want normal a live wherein I can enjoy a litle concert peacefully.
That is stack overflow for me.”

Reageer
gravatar

Eenlingen uit het publiek worden steeds vaker als pop- of verzetsheld behandeld. Voor een minuutje dan.
Om er ook eens bij te horen. Ik denk aan het verhaal van Lazarus uit de Bijbel.
Dat zie je bij veel popconcerten. $$$

Reageer
gravatar

Dit jaar nog kwam de havenmeester van Bru centraal op het podium van Concert at Sea te staan.
Terwijl de havenrand van Bru wegzakte, dat werd goed in de gaten gehouden stond in de krant.
Vanzelf hebben weinigen uit de massa er de petitie tegen Brouwerseiland getekend, zo blijft de kleine man in de ban van roem en rijkdom.

Reageer
gravatar

Dat was de jachthaven van Bru. Brouwerseiland zou ook een jachthaven krijgen.
Het zijn stranden die steeds opgespoten moeten worden. Geen normale stranden.
De oevers van de Grevelingen zakken overal weg met nauwelijks getij. En zelfs in de Oosterschelde heel langzaam. (Er zijn allerlei universiteiten bezig. Ze gedragen zich als filmsterren.) Het probleem zou misschien verholpen kunnen worden door de twee met elkaar te verbinden zodat er doorstroming komt.

gravatar

Even zoeken, Bru nu.
Did you mean: bru menu. (Google search doet er ook aan mee.)
Ja ik heb het toch gevonden.

Olé olé, oké oké/
Het gaat om het hier en nu/
Bru nu, Bru nu/
Una paloma blanca, una paloma blanca/
Ik heb een band met Schouwen-Duiveland. Ons eiland, ons eiland/

gravatar

Als het er bij concerten die Nicolas leuk vindt zo aan toegaat zegt dat ook iets over zijn muzikale smaak. In dit geval kan ik hem dan een concert van K3 aanbevelen.

Reageer
gravatar

Nou Nicolas: Niet zeuren. Ik weet niet waar je dat ongeluk hebt gehad, maar de 1e keer dat je werd opgetild was door een ambulancebroeder en misschien was ik dat wel. Vaak hoor ik ze na zo’n dreun nog wispelen: Dank U. Dank U. Dus niet zeuren Ja?

Reageer