VAKANTIEDRAMA: Sonja bestelde Daiquiri maar kreeg een Mojito

Vrouw uit Alphen aan den Rijn wil per direct naar huis

De vakantie van de 48-jarige Sonja uit Alphen aan den Rijn is op gruwelijke wijze in het water gevallen. Nadat ze op een terras in Mallorca een Daiquiri had besteld, kreeg ze van de ober een Mojito. Sonja wil per direct naar huis.

“Totaal absurd! Nog nooit zoiets meegemaakt. We hebben de reisorganisatie gebeld, maar ze zeggen dat ze niets voor ons kunnen doen. En de eerste vlucht gaat pas over 3 dagen. We zitten gevangen op dit verschrikkelijke eiland. Als ratten in de val,” aldus Sonja.

Sonja en haar man zitten ernstig te twijfelen of ze ooit nog terugkomen op het eiland. “Je kunt hier prachtig mountainbiken, abseilen en wakeboarden, maar aan een vakantie in Mallorca zitten blijkbaar ook serieuze risico’s. Dit nooit weer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is inderdaad vreselijk. Ik bestelde paella en daar bleek vis in te zitten! Als je van je zuurverdiend zwart geld een reis boekt voor de prijs van een paar goede schoenen mag je toch deskundig en vriendelijk personeel verwachten. Het is natuurlijk allemaal de schuld van de EU en/of de vluchtelingen…

Reageer
gravatar

Sonja stelt ons allemaal op de proef en schrijft binnenkort een column waarin onze reacties, óf ze heeft een gigantische persoonlijkheidsstoornis en was haar pillekes vergeten.

Reageer
gravatar

Ik ga mijn beklag indienen bij de ombudsman (m/v) van De Speld over Jochem van den Berg en Simoon Hermus. het grootste eiland van de Gymnesiae en de Balearen noemen wij in ons land Majorca!

Reageer
gravatar

Zo heet m’n tante en die behoort niet tot welke eilandengroep dan ook.

Mallorca is wel een eiland en die Spanjolen spreken een dubbellellee ll uit als j.

gravatar

Aan daiquiri enkele muntblaadjes toevoegen zou streng bestraft moeten worden. Ik stel voor enkele jaren in de bak louter op een combinatie van goedkope rum en zure citroenen, maar zonder ijs, en droog brood. Het zal de schurk leren.

Reageer
gravatar

Nog geluk dat ze niet in de USA zat, want daar weten ze niet eens hoe ze ‘Mojito’ moeten uitspreken.

Als je dat bestelt dan krijg je een ‘Mohito’ van een kelner die denkt dat ‘ie dat heel tsjil zegt.

Volgens Amerikanen speelt ‘Uan’ op een ‘Cahon’ en eet ‘fahita’.

Reageer
gravatar

Een grote groep Amerikanen vindt een heleboel irrelevante zaken “cool” en “chill”. Maar neem ze dat maar niet kwalijk; als je als electoraat een DJ annex “loose cannon” als president kiest, scoor je toch niet hoog op de Schaal van Richter; nog maar net boven de bavianen.

gravatar

Gelukkig zijn hier allerlei mediageile types voor beschikbaar die mensen graag op vakantie komen “helpen”. Alberto Stegeman, Rob Geus, John Williams, Thijs Zeeman noem maar op…
Met camera en grofgebekte “presentator” krijg je de volgende mojito zelfs gratis, wedden?

Reageer
gravatar

For our Native English speakers a translation:

Holiday drama: Sonja Bakker ordered Daiquire, but gets a Mojito

Woman from Alphen on the Rijn wants per direct to house

The vacation of the 48-yearly Sonja Bakker from Alphen on the Rijn is on cruel pointer fallen in the water. After she had ordered a Daiquiri on a terrace in Mallorca , she received a waiter from a Mojito. Sonja wants per direct to house.

“Totally Wilders! Still never made with something. We had phoned the travel organisation, but they say that they could do nothing for us. And the first flight goes pass over 3 days. We sit trapped on this evil island. As rats in the fall.” althus Sonja Bakker.

Sonja and her carrying donkey sit cruelly to doubt whether they backcome from this island ever.” You can mountainbike, sail off and wake up board nicely, but a vacation in Mallorca sits apparently also serious risks. This never weather.”

Reageer
gravatar

Op Mallorca wordt Duits gesproken, maar dat had de reisorganisatie haar blijkbaar niet verteld. Overigens is een Daiquiri best lekker en een Mojito inderdaad niet te hachelen: yuk!

Reageer
gravatar

Ik zat tijdens de bestelling ongeveer twee meter bij Sonja vandaan en ergerde me net als bijna alle andere gasten verschrikkelijk aan haar.

Zes keer de bestelling wijzigen en haar koters waren ook de hele tijd herrie aan het maken. Van mij had ze helemaal niks meer gehad. Wat een k#t wijf zeg. En dan als het glas bijna leeg is pas zeggen dat ze iets anders besteld had. Tokkie.

Reageer