Beeldbewerking: Casper Steenbergen

Noord-Korea probeert imago te verbeteren met grote letters I Pyongyang

'Toeristen die levend terugkeren kunnen laten zien hoe leuk ze het hier gehad hebben'

Noord-Korea is aan een charme-offensief begonnen. Om het imago van het gesloten land internationaal te verbeteren heeft het stalinistische regime ‘I Pyongyang’ in grote metalen letters in de hoofdstad laten zetten waar toeristen zich voor kunnen laten fotograferen.

“Als het over Noord-Korea gaat denken veel buitenlanders al snel aan concentratiekampen, kernwapens en medische experimenten met levende mensen. En dat is jammer, want wij hebben zoveel meer te bieden. Bijvoorbeeld grote letters die samen het woord I Pyongyang vormen,” aldus Kang Lae-park van het VVV van Pyongyang.

Lae-park verwacht binnenkort duizenden instagramfoto’s te zien van toeristen die poseren voor I Pyongyang: “Toeristen die levend terugkeren naar huis kunnen eindelijk laten zien hoe leuk ze het hier gehad hebben.”

Er is geen kritiek van buurtbewoners.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, zo werkt Amsterdam nu ook aan een propagandafilmpje waarin heel Rotterdam verdampt in een nucleaire flits.
En dan zegt Eberhard van der Laan aan het eind ‘Wie niet horen wil moet maar voelen!’

Dit valt wel onder ‘verruwing van de maatschappij’, geloof ik.

gravatar

Allez, zoiets van, speciaal voor Trump “Men jaagt u graag op stang, bij ons in Pyongyang”? of: “Nee nee, trap er niet in, niet naar Pyongyin, maar kies voor Pyongyang, uw korte leven lang”

gravatar

🙂 Respekt. 🙂

De Noord-koreaanse stijl van samenwerken doet me meteen denken aan de partijdiscipline binnen de PVV van meneer Wilders,

Allen voor één.

Carrie.

gravatar

Waar slaat dat nou weer op? Toen ze de goals maakte voor NL elftal stond iedereen te juichen!!! Als je niks te melden hebt lees dan rustig verder.

gravatar

Hallo speld. Weten jullie misschien waarom lijn 999 naar Geen Dienst uit de nieuwe dienstregeling is geschrapt. Ik heb geen auto, hoe moet ik nu hemelsnaam mijn vriendin in Geen Dienst bereiken? Ik ben radeloos! Help me!