‘Geodriehoek niet bedoeld om je lul mee te meten’

Fabrikant ontkent

Een geodriehoek is niet bedoeld om je lul mee te meten. Dat zegt Staedler Mars, fabrikant van geodriehoeken. Volgens Staedler Mars is de geodriehoek in werkelijkheid bedacht als hulpmiddel bij wiskundige problemen.

“Als je goed kijkt zie je op een geodriehoek allemaal cijfertjes staan,” zegt directeur Axel Marx. “Daarmee kun je hoeken berekenen. Heel handig bij sommige wiskundige vraagstukken.” We werpen tegen dat je er ook heel andere dingen mee kan doen. “Daar staan wij bij Staedler Mars niet achter. Een geodriehoek is ook maar 14 centimeter. Dat is eigenlijk te kort om een beetje interessante penis te meten. Maar dat is mijn persoonlijke visie op de kwestie,” aldus de roodaangelopen Marx.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Grappig dat dit opeens een discussie over wiet werd! In de VS is het nu legaal, Daar gebruiken ze de geodriehoek om de stapels binnenkomend geld te meten dide NL dankzij Balkenende Rutte c.s. ons door de neus boorden, met als resultaat cocaïne.

Reageer
gravatar

Sinds mijn dochter kanker heeft wil ze alleen mijn chemodriehoek nog maar kopjes geven.
Vind het wel wat hebben zo’n kaal koppie, toch altijd al liever een zoontje gehad.

Reageer
gravatar

Dit is geen natuur! De varkens zitten opgesloten en kunnen niet vluchten voor het vuur. Als ze daar nou eens wat op verzinnen zal het heel veel leed besparen!

Reageer
gravatar

Wel een erg klein driehoekje. Indien nodig kun je altijd even kijken en dan een streepje zetten en hem er nog een keer langs leggen in het verlengde.

Reageer
gravatar

Ja, en wat ook stom is: hij gaat eigenlijk maar tot 7 cm!
En dan moet men nog gaan optellen, en die punten weer aftrekken (aftrekken?).

Kan daar nou niet eens wat aan gedaan worden?!

gravatar

Voor de linkse goegemeente is een geodriehoek van 15 cm veel te groot. Een micrometer van 0 tot 25 mm is voor hen. meer accuraat.

Ook heb ik op Facebook gelezen dat de meeste klanten bij Erectieshop.nl links stemmen.

Het aantal penispompen ‘Asian size’ is voor hen niet aan te slepen.

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie toch!, dat hoef je hier toch niet te vertellen. Het is de niet bedoeling van dit forum om met dit soort privé`-ervaringen te pronken.

laten we we het een beetje netjes houden met elkaar.

gravatar

Dat Corries nood aan grote penissen stamt van het zich dagelijks laten uitwonen door die drie illegale Afrikanen, die ze op de zolder houdt voor huishoudelijke taken, dat zegt Corrie er dan weer niet bij…..

gravatar

Nee hoor wandelen in de duinen is helemaal niks meer aan. Iedereen laat zijn hond er uit en ruimt de poep niet op. Het stinkt er tegenwoordig. Verder heb ik ook geen zin in al die kuttoeristen. Groetjes vanuit Scheveningen!