Mitchell (24) gaf per ongeluk 1,4 miljoen euro uit op festival

'Je betaalt met muntjes, ik had niets door'

Een flinke tegenslag voor de 24-jarige Mitchell uit Harderwijk. Dit weekend gaf hij op Loveland-festival per ongeluk 1,4 miljoen euro uit aan consumpties. “Je betaalt met muntjes, ik had niets door.”

“Biertje hier, patatje zuurvlees daar, je hebt gewoon geen idee wat je uitgeeft. En als er een lange rij is voor de bar, haal je toch even wat extra. Dan kan het best hard gaan. Achteraf gezien had ik niet een rondje cocktails moeten halen voor het hele festival. Maar goed, achteraf praten is altijd makkelijk.”

Volgens Mitchell ligt de schuld voor zijn financiële problemen deels bij de organisatie: “Als Loveland mijn laatste 35000 muntjes had teruggenomen, had ik nu met een lagere schuld gezeten en hoefde ik mij niet te prostitueren voor rijke zakenmannen uit Azië. Ik ga volgend jaar ergens anders heen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Maar het was t volledige bedrag waard, wat een fucking bazen set van Stephan Bodzin zeg.

Wouw was gewoon niet normaal. Wat is die vent een genie

Reageer
gravatar

Het is gewoon goed voor de economie. Ik zit eraan te denken om voor de eilandpas van Schouwen-Duiveland ook een eigen munt in te willen voeren, zodat ze niet goed in de gaten hebben dat hun zakken leeg zijn als ze weer vertrekken.

Reageer
gravatar

Gemiste kans.

Gezien het persoonlijk faillissement van dhr. Mitchel achten wij de kans klein dat u deze cocktail alsnog kunt bemachtigen.

De cock zal wellicht nog lukken, aangezien dhr. Mitchel met z’n tail tussen z’n benen van zijn schulden probeert af te komen.

gravatar

En zoals u wellicht heeft gelezen heeft dhr. Mitchel al één van de letters van zijn naam verpatst, de dubbele L had toch fonetisch geen enkele meerwaarde.

Van de opbrengst kon echter nog niet eens mijn honorarium worden betaald.

gravatar

Haha nep verhaal net zoals dat gta6 in nl komt de speld is nep .. domme mensen die dit serieus nemen hahaha lachwekkend ..

Reageer