Als Dave zijn handen in de lucht steekt en ‘woeeee!!’ roept, gaat er gek genoeg altijd iets mis

Vrienden krijgen duidelijk signaal voorafgaand aan kneuzenacties

“Woeeeeehoeeeeeeeee”, schreeuwt Dave vanaf grote hoogte terwijl hij zijn handen in de lucht gooit. Zijn vrienden weten genoeg. De Alkmaarder, die zichzelf ‘de Tank’ noemt, staat op het punt iets ontiegelijk doms te gaan doen. “Dit gaat fout mensen”, concludeert Dave’s vriend Mark. Zijn vrienden knikken instemmend. Ze hebben gelijk.

Gek genoeg gaat er altijd iets onherroepelijk mis als Dave begint te schreeuwen, zijn handen in de lucht steekt en zijn vrienden sommeert om naar hem te kijken. Vaak gaan zijn signalen nog gepaard met getrommel op de borst of een kus op de biceps. Gisteravond gaf Dave het signaal af voordat hij op een opblaasbare flamingo probeerde te springen en met zijn knie tegen de rand van het zwembad knalde. Het mocht de pret niet drukken. Het mag de pret nooit drukken.

De volgende ochtend staat hij er weer. Klaar voor avontuur. Ditmaal klinkt de kreet extra hard vanuit de lucht, want Dave is aan het parasailen. Niet veel later vinden zijn vrienden hem terug in de muur van een strandhuisje. Het drukt de pret maar even, de handen gaan weer in de lucht.

FBTO snapt dat iedereen op vakantie net iets overmoediger is dan normaal. Herkenbaar? Check de video hieronder.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De speldlezer snapt dat de Speld momenteel in financiële nood verkeert. Deze gesponsorde artikelen drukken echter wel degelijk de pret voor de gemiddelde speldlezer. En dat is niet voor even. Niet iedereen is zoals Dave.

Reageer