Youtube: NBC News

‘Trump zal zich presidentiëler gaan gedragen tijdens een nucleaire oorlog’

Republikeinen verwachten mildere toon van president

Nadat president Trump een nucleaire oorlog heeft ontketend, zal hij zijn toon zeker gaan matigen. Dat verwacht een aantal Republikeinse senatoren.

“We hebben nu een beeld van Trump die harde woorden gebruikt op Twitter, maar dat beeld berust vooral op zijn campagne en het eerste half jaar van zijn presidentschap. Als we eenmaal in een nucleaire oorlog zitten, zal hij zijn toon matigen en een president worden van alle nog overgebleven Amerikanen”, zegt senator Rand Paul.

Senator Marco Rubio wijst erop dat de tussentijdse verkiezingen eraan komen. “Kiesdistricten die van de aardbodem worden weggevaagd doen het in de regel niet goed bij Republikeinse kiezers. Maar je weet het natuurlijk nooit, Trump heeft wel vaker het onmogelijke gedaan.”

Mitch McConnell: “Trump is misschien geen ideale president, maar je moet er niet aan denken wat Hillary Clinton in deze situatie gedaan zou hebben. Die zou misschien wel met een tweede kernoorlog zijn gaan dreigen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het einde van de mensheid zou een kroon op zijn loopbaan kunnen zijn.
Waarschijnlijk weten de meeste mensen niet dat we er al verschillende keren bijna waren geweest.
Ware het niet vanwege de genade van hen die ze het meest haten.
Leuk leuk leuk.

Reageer
gravatar

Wat valt er na deze wijze woorden nog te zeggen?Misschien nog dit: elke cultuur kent een opkomst, bloei en verval. De Sumeriërs, de Joden, de Grieken, de Romeinen, de Nazi’s, de USSR en nu dan de NAVO. IEMAND moet toch deze (onze)decadente periode in stijl kunnen afsluiten? Laat dit -in dit geval- nu DJ Trump zijn. De apex van onze beschaving. Hij heeft de Noord-Koreaanse Filistijnen nu aangezegd dat zij vuur, verwoesting en verdriet (“on unprecedented scale”) zullen beleven. Of zijn getal (telefoonnummer) nu wel of niet 555-666 is, weet ik niet (dat houden de Republikeinen nog even geheim) maar hij is wel DE MAN om de Openbaringen ten uitvoer te brengen. Ik zei het al: IEMAND moet het toch doen en deze DJ is daartoe meer dan “ready, willing and able”

gravatar

De gewelddadigheid van Amerika kun je vergelijken met die van het Assyrische Rijk. (2000 v.Chr. en 600 v.Chr)

Wanneer je als president van Amerika een oorlog start wordt je enorm populair onder de bevolking. De Amerikanen zullen als één blok achter je staan.

Het is goed voor de peilingen. 😉

Corrie.

gravatar

Ik denk weer aan de wijze woorden van Corrie. Je hoeft niet speciaal naar het buitenland voor de atoombom. Bij de kerncentrale van Borssele hebben de schapen in de wei ook kromme poten.

gravatar

Hoi, ultra-rechtse Corrie van Hierboven.
Heeft The Donald ooit iemand een kans gegeven? Nou ja, misschien tien seconden.

O ja, en wil jij ophouden met dat voortdurend stampen op jouw laminaat en bonken op de verwarming.
Van die twee lieve, rustige Syrische oorlogswezen heb jij nooit last gehad en al zou je last van ze hebben, dan blijven ze toch lekker bij ons wonen.

En stop onderhand ook eens met het plakken van berichtjes van jouw Geert op onze voordeur. Die varkenskop laatst was al helemaal beneden elk fatsoenspeil.

gravatar

Laten we het eens hebben over de toon van meneer Kim Jong-un!

Of heeft hij zijn mond te vol met Zwitserse kaas, op zijn miljoenenjacht?

Maakt niet uit, zijn woorden worden toch al in de mond gelegd door zijn ‘mentors’.

Reageer
gravatar

Ach ach, president Trump van Amerika laat niet, zoals Obama, met zich sollen.

De enige landen die eventueel moeten vrezen voor een A-bommetje zijn Japan en Zuid Korea.

Who cares? Mijn consumenten elektronica bestel ik alleen maar bij Chinese websites.

Gaat u gerust slapen lieve mensen, er is niets aan de hand.

Corrie.

Reageer
gravatar

Liefste vriendin Corrie en andere lezers,

Ons Volk wil niets liever dan dat ik met mijn geweldadige geweldige inzichten een soort Kim Oen van ons land word. Uiteraard mislukt de formatie van een nieuwe regeringscoalitie. Ons volk heeft genoeg van dat onderling foezelen van de elite, zodat ik bij de nieuwe verkiezingen in het najaar nog de enige keuze dictator ben.

Geert,
Grote vriend van Poetin en Trump

gravatar

@ Geert, jullie enige keuze.

Hoi Benny,

Je bent bang hé? Zo bang dat je vindt dat je lezers op een satirisch online nieuwsmagazine zoals De Speld moet waarschuwen voor het gevaar van de PVV.

Je gaat daarin zover dat je ook mijn naam en afbeelding (Corrie van Hiernaast en koffiepraat) gebruikt om berichten te plaatsen.

Volgens mij zijn de lezers van De Speld intelligent genoeg om zelf een oordeel te vormen. Daar hebben ze jouw ‘raad’ niet bij nodig.

Liefs Corrie. ?

PS: Ik besta niet echt.

gravatar

Echt niet. Ik hoorde tijdens een redaktieborrel dat ” koffiepraat” een typetje is van een van die fracktie jojo’s van de pvv.
Waarom trek jij altijd allles naar jezelf toe?

gravatar

“Trump will act more like Hillary during a nuclear war’
After president Trump has unchained a nuclear was, he will change his musical note into average. This expects a couple of Oompa Loompa’s.

“We have now an image of Trump that uses solid words on Twitter, but that view rests mainly on his champaign and the first half year of presidency. If we once sit in a nuclear war, hij will show average president from all remaining indians” says Senator Math.random() % Paul;

Senator Marco Polo points at the in between time elections will come. “Choice areas that were gone faded from earth bottom do not do good in rule of Republican voters. But you never know naturally, Trump has often done impossible with help of Russia.”

Mitch McConnell: “Trump is maube no ideal president, but you must not think what Hillary Clinton has done in that situation. That shall maybe endangered a second nuclear war.”

Reageer
gravatar

Netherlandse Student, I can see you’re English is not good as I am. I can teach you how. With better English it is much better to read the English translation. Lesson 1 is free:
Hoe gaat het en hoe gaat het me je vrouw?

in English we would say: how do you do and how do you do your wife?

gravatar

man, vond het best knap van Trump dat China naar hem luisterde om ook maar Noord-Korea te boycotten. Naar Mark Rutte zou China nooit geluisterd hebben

Reageer