Klusser Rik legt nieuwe vloer in zijn hotelkamer en komt helemaal tot rust

Hij heeft er maanden naar uitgekeken. Rik viert deze zomer een welverdiende klusvakantie op Bora Bora, om een prachtige nieuwe laminaatvloer in zijn hotelkamer te leggen.

“Genieten dit”, zegt Rik terwijl hij een pallet de lift in sleept. “Moet je kijken wat een schitterend weer het hier is en wat een mooi materiaal.” De klusser laat de bouwkeet zien die hij op het hagelwitte strand heeft neergezet. “Hier kan ik een broodje smeren en naar de wc. Het ontbreekt me hier aan niets. Straks ga ik ook nog even de kozijnen schilderen. Van mij mag het elke dag wel klusvakantie zijn!”

Rik weet nog niet of hij meteen naar huis gaat als de vloer straks ligt. “Misschien boek ik nog wel een weekje bij. Dan kan ik meteen de badkamer opnieuw betegelen. Heerlijk!”

Hou je van klussen maar wil je niet helemaal naar de andere kant van de wereld vliegen? Vier je klusvakantie dan lekker thuis. Goedkoper en makkelijker bij GAMMA. Kijk hier voor de beste zomeraanbiedingen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Corrie hou jij m’n kwastje ff vast!
Zand aan m’n broek, zand aan m’n broek en bloed zweet en tranen op de blanke pik ter duinen!
Nee dank u meneer.

gravatar

Zo heb ik met een groep Noord-Koreanen aan het nieuwe voetbalstadion in sint Petersburg gewerkt.

Ik kan me van de reis niets meer herinneren, dat was als in een roes.
En mijn paspoort was ook zoek.

Ik droom nog steeds van Sepp Blatter en Vampire Putain samen in een badkuip vol geld.

Raar hè?

Reageer
gravatar

Beste Rik en inwoners van Bora Bora.

Indien u in onze webwinkel voor minimaal twintig euro aan huttenhout, palen, laminaat en/of verf besteld, behoeft u geen verzendkosten te betalen.

Reageer
gravatar

Beste Gammaverkoper, Wat u schrijft klopt niet! Lees uw tekst nog maar eens goed na.

“U bestelt” is met een “t” van Tinus op het eind.. Bovendien spreken ze daar geen Nederlands, maar Frans en Steenkolenengels voor de toeristen.