CC 2.0: Flickr: Daveybot

Persoon in zitzak vaak niet zo comfortabel als omstanders denken

'Mensen hebben geen idee wat ik doormaak'

Voor omstanders ziet het er comfortabel uit: mensen die onderuitgezakt in een zitzak hangen. Maar bij navraag blijken die mensen lang niet zo lekker te zitten, sommigen ervaren het zitten in een zitzak zelfs als uitermate oncomfortabel.

Raymond is 32, hij zit al gedurende drie uur in een zitzak, maar heeft nog geen houding kunnen vinden waarin hij lekker zit: “Soms denk ik een paar minuten dat ik goed zit, maar dan schuiven al die pitjes onder m’n billen vandaan en dan zit ik weer drie kwartier te draaien en te doen.”

Ook Natascha de Miranda (27) heeft spijt van haar beslissing om in een zitzak te gaan zitten: “Het ergste is dat mensen niet doorhebben hoe vervelend het is om de hele tijd met je knieën boven je hoofd te zitten. Mensen die gewoon op een stoel zitten hebben geen idee van wat ik doormaak.”

Ook Pien (26) gaat van binnen kapot: “Als ik kon opstaan zou ik natuurlijk al lang zijn vertrokken uit deze zitzak, maar het lukt me gewoon niet. En niemand die me even een handje helpt. Mensen laten je gewoon keihard stikken als je in een zitzak zit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Met zo’n zitzak kan ik mij wel identificeren.

Zo heb ik gemerkt dat ik van tijd tot van mening verander over de nieuwe president van de Verenigde Staten.

Het valt niet altijd mee om niet afhankelijk te zijn van de vorm van de dag.

Corrie.

Reageer
gravatar

for our English native spearks I have a translation:
For bypasser it sees very comfortable out:
people who under out sacked hang in a sit sack.
But at after question shine those people not sit so nice long, some talented sitting in a sit sack even as the ultimate uncomfortable. Raymond is 32, he sits already during three o’clock in a sit sack, but he has not found an attitude where he sits nice: “Sometimes I think I sit good a few minutes, but then shift my seed under pants and then I sit again three quarters turning and to do,: Also Natascha de Miranda from club 27 has shame of her decision to sit in a sit sack: “The worst is that people have not through how Corrie van Hiernaast it is to entire time sit with your knees in your head. Regular people on a chair have no idea what I make through.”Also android 26, alias Pien, goes from inside broken: Ïf I could stand up naturally already left from this sit sack, but it lucks me regularly not. And nobody that ff helps me a little hand. People let you choke in sit sack.”

Reageer
gravatar

I find it alltimes so unroaring that Translator takes the tiredness to foretale those funny newisitems from De Speld in English, so that peoples from almost whole the world can deal in the pret of us, that will say the better sort Netherlanders. Go so through, Translator!

gravatar

Mijn voorstel is dat Eva Jinek het voortouw neemt om het zitzakprobleem aan de orde te stellen.

Een lief en knullig probleem zoals dit past wel binnen haar talkshowformat.

De linkse goegemeente zal ervan smullen.

Succes verzekerd.

Corrie.

gravatar

Zeik niet pik, jij zit altijd op een tas van de Aldi, bang om een rauwe kont over te houden tijdens omtmoetingen met gelijkgestemden in de Scheveningse bosjes.