Chapeau: Lotte (10) weet de basisschool te combineren met het dochterschap

Powerdochter bewijst dat het wél kan

Gezin en carrière: veel vrouwen worstelen met die combinatie. Maar niet Lotte. De tienjarige laat zien dat het heel goed mogelijk is om een 36-urige basisschoolweek te combineren met een fulltime bes
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Heerlijk die kennismaking met een exponent van de nieuwe generatie carrièrevrouwen. Ze kan op haar tiende al meervoudig multitasken, zo blijkt. Daarbij -in haar co-ouderschap- ook nog eens zwaar gehinderd door haar broertje Tijmen (8) die verstandelijk geretardeerd is. Lotte dient alleen op te passen met groene Fernandes, het hoge suikergehalte daarvan werkt diabetes type 1 in de hand. Ja; ik blijf het toch zeggen hoor.

Reageer
gravatar

Heeft Lotte een LHBTI-indicatie en zit ze op voetbal? Zo ja, dan is ze helemaal een pride power girl. Gegarandeerd dat Eva Jinek haar zou uitnodigen omdat ze zo ‘lief’ is.

Reageer
gravatar

Let op: in december gaat de nieuwe dienstregeling van de NS in. Vanaf dan is er voor personen als Lotte geen dochterschap meer, maar kindschap. Of nog liever: kidschap. De blijdschap bij een geboorte wordt voorlopig nog wel gedoogd.

Reageer