CC 3.0: Onderwijsgek

De beste voetballer koop je gewoon bij… de Aldi!

Aanvaller van € 5,95 komt beter uit de test dan Neymar

222 miljoen euro neerleggen voor een nieuwe spits? Nergens voor nodig! Je kunt ook gewoon voor € 5,95 een aanvaller halen bij de Aldi. En denk niet dat je dan minder kwaliteit hebt, want de voetballers van de Aldi komen als beste uit de test.

Aldi eindigde in de blinde test iets boven FC Barcelona, maar daar gaan spelers voor het 37 miljoen-voudige de deur uit. Paris Saint-Germain zou dus wel gek zijn als het de portemonnee trekt voor Neymar!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bij ons op het eiland is Aldi goed te bereiken. Goed parkeerterrein.
Het heeft een functie die doet denken aan Nasa.
Steeds weer opnieuw innovatie.

gravatar

John,
Ik heb ervan gehoord natuurlijk. Het saamhorigheidsgevoel is er heel erg ontwikkeld. Rangen en standen bestaan hier niet. Professor dit of dat staat gewoon achter in de rij na een geestelijke gehandicapte ofzo. Het is maar een voorbeeld. Hier pas bestaat de broederschap der mensen die ik al zo lang aan de wereld heb verkondigd. De mensen komen van alle dorpen hiernaartoe.

gravatar

John, Maitreya,

Na Amsterdam een model voor het hiernamaals.
Maar weet u wel zeker of u niet Jumbo bedoelt?
Het heeft iets weg van Zuid-Afrika toen alle mensen voor het eerst mochten meestemmen.

gravatar

Super.
Hoe het heet maakt nu even niet zo veel uit. Destijds waren er zeven kerkgemeenschappen op het dorp. Nu misschien nog wel zes. Maar hier in de super komt iedereen samen zoals ik het altijd heb bedoeld.

gravatar

Mag ik u corrigeren?

Uw prediking van de broederschap der mensen is geen novum in de politieke geschiedenis der mensheid.
Onder andere de roemruchte Cordeliers predikten deze wens.

Maar ook de door u zo beminde Grote Massa bediende zich van deze leus.

gravatar

Alleen contant betalen.
Biljetten van 100 of meer euro worden niet geaccepteerd.

Aldi
Actueel en scherp geprijsd

gravatar

Vorig jaar kocht ik een takkenschaar bij de ALDI, Dit jaar wou ik garantie halen omdat hij stuk is maar ALDI weigert mij mijn geld terug te geven omdat er niet op het product expliciet bijstaat dat je garantie hebt. Dan is voor de ALDI 1 maand retour na aankoop de max.

gravatar

Als opvolger een betonschaar gekocht, die kan wel dikke takken knippen maar heeft wel minder ruimte in de bekken….
Verder is het voor dit soort winkels vaak noodzakelijk de verpakking + bon te bewaren omdat ze met 1, 2 en 3 jaren garantie verkopen en omdat reparatie vaak niet mogelijk is dus moet U bewijs leveren.
Als er niets op stond is het overmacht maar ook bij 2 of 3 jaren garantie moet je wel aantonen met foto op welke tak deze is kapot gegaan en of deze niet te dik was.
Verder is vers hout lastiger te knippen dan dood hout, daarom heb ik in augustus een boom de schors verwijderd zodat hij het volgende jaar april dood was en beter zaag en knipbaar….

gravatar

Hartelijk dank voor de nuttige en uitgebreide reactie, Ria. U heeft mij behoed voor de miskoop van een spits die geen fatsoenlijke schaar in huis heeft.

gravatar

ik word misselijk van het soort figuren als ria die opzettelijk bomen mishandelen omdat ze dan makkelijker te knippen zijn ik hoop dat de boomknuffelpolitie haar snel te pakken heeft