CC 4.0 Morio

19-jarige Nederlander rijdt door na ongeval

Roekeloze jongen reed op hoge snelheid auto aan

De Hongaarse politie heeft zondag een 19-jarige Nederlander aangehouden. De jongen had op hoge snelheid een andere auto aangereden. Na het ongeval reed hij door. De politie noemde zijn gedrag ‘roekeloos’.

De bestuurder van de andere auto, een 28-jarige Australiër, kwam met de schrik – en de nodige schade – vrij.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

En dat de politie hem niet kon arresteren, terwijl hij gewoon 10 seconden doodstil stond.

Zegt ook wel iets over de vaardigheid van de Hongaarse politie…

Reageer
gravatar

maar wacht even de tegenpartij ging naar links zonder richting aan te geven. dat valt onder een artikel 5 (het onnodig in gevaar brengen van anderen)

Reageer
gravatar

Max verstappen moet ze echt aan PAKKEN die vent spoort helemaal niet meer die heeft ze niet op een rij staan .voor mij mogen ze hem levenslang rijbewijs in beslag nemen chigopaat

Reageer
gravatar

Toen ik in die typische stemming van opgedrongen stress door Amsterdam liep is het wel voorgekomen dat de mensen (uit de lucht) dood voor me neer vielen op straat. Ik liep er gewoon overheen, wat kun je doen. Het is de taak van anderen met een iPhone die dan ook de ambulance hebben gebeld. Anders hadden ze mij misschien wel gerapporteerd omdat ik aan de verkeerde kant loop ofzo. De tijden zijn veranderd en ze zeggen dat ik me aan moet passen.

Reageer
gravatar

Stel je voor dat zo iemand op het hoofd van een politieagent valt!

Maar juist voor dit soort gevallen is de vernieuwde ziektekostenverzekering dan ook zo’n uitkomst.

gravatar

Die jongen gaat het waarschijnlijk op een dag helemaal maken in de racerij. Ik zou hem willen adviseren om eens zo gek te doen op een kartbaan. Volgens mij heeft ie talent.

Reageer
gravatar

Bestaan hier beelden van? Door een grofkorrelige beveiligingscamera bijvoorbeeld. Wel te hopen dat hij dan herkenbaar is.

Geen nummerplaat?! Ze worden ook steeds brutaler die knullies met petjes!!

Reageer
gravatar

Jonge knaap ,punten rijbewijs ,hard rijden , vader ook altijd hard gereden .links en rechts inhalen ,en zeker weer doorgereden na de aanrijding ,hij verdient de MAXimale straf .

Reageer
gravatar

Het gerucht gaat dat de jongeman nog 70 keer met hoge snelheid langs de plaats delict is gereden alvorens hij zich gemeld heeft en zijn welgemeende excuses heeft aangeboden.

Reageer