Dream Master / Shutterstock.com

De mooiste plekken om te bezoeken op Zwarte Zaterdag

Neem eens een kijkje op de pittoreske middelste rijbaan!

1. De picknicktafel onder een paar naaldbomen bij de BP
Je kunt natuurlijk net zoals ieder jaar je boterhammetjes met zweterige kaas gewoon op de achterbank opeten, maar neem eens een kijkje bij het tankstation! Onder een paar naaldbomen staat een picknicktafel. Als de wind uit het westen komt ruik je het toiletgebouw niet eens.

2. De middelste rijbaan
Op Zwarte Zaterdag moet je echt even een bezoek brengen aan de middelste rijbaan. Het verkeer rijdt daar veel sneller door dan op je eigen rijbaan! Echt waar. Probeer maar.

3. Een F1-hotel net over de Belgische grens
Na een lange dag reizen ben je wel toe aan een beetje comfort. Goed nieuws: Ergens net over de grens bij België hebben ze geweldige F1-hotels met een beetje comfort.

4. De achterbak
Altijd al een keer in de achterbak willen zitten? Dit is je kans. Verruil je comfortabele leven achter het stuur voor een plek achterin, en ervaar hoe de auto achter je er in werkelijkheid uitziet.

5. De toiletfaciliteiten met een zelfreinigende wc-bril
Genoeg met dat culturele gedoe, op Zwarte Zaterdag moet je af en toe ook gewoon een beetje lol hebben. Bezoek eens de toiletfaciliteit met een zelfreinigende wc-bril! Het kost wat, maar dan kun je je wel heerlijk een dagje uitleven. Bovendien krijg je bij ieder bezoek een bonnetje, en na 50 bonnetjes kun je een gratis kopje automaatkoffie krijgen!

6. De vluchtstrook
Een Zwarte Zaterdag is eigenlijk niet af zonder een bezoekje aan de vluchtstrook. Zeker als er rook onder je motorkap uitkomt is de exclusieve strook de place to be! Tip: wacht even tot je de ANWB belt, dan kun je eerst nog even lekker op de vangrail zitten en de brandnetels in de berm goed bekijken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Stelletje Racisten!
Dat heet Zaterdag van Kleur.

En namens de Smurfen het dringende verzoek om ook niet meer over een blauwe maandag te spreken. Zij voelen zich diep beledigd door deze nare culturele toe-eigening!

Reageer
gravatar

Ik houd meer van anders gekleurde zaterdagen.
Hoeft eigenlijk ook geen zaterdag te zijn.

Zo’n interessant psychologisch verschijnsel!
Dat mensen elk jaar weer voorspelbaar in urenlange files aansluiten. In de hete zon, of juist in miserabel weer in de winter.
Sommige ellende is een keuze.

Longkanker met uitzaaiingen trouwens ook.
En de zinloze behandeling ervan betalen wij dan weer.

Reageer
gravatar

Wat is nu de meest aangewezen plek om de Zwarte Zaterdag door te brengen? Ik gooi de Zwarte Markt in Beverwijk in de groep. En wel hierom: deze verzameling veilinghallen vol met overwegend allochtone ZZP’ers, combineert de geneugten van het langdurig in de file staan (voor een parkeerplaats) met de mogelijkheid vele exotische talen te horen spreken, tussendoor exotische vleesgerechten met een hoog E-coli-gehalte te mogen nuttigen temidden van oorverdovende exotische muziek. Zwart betalen, d.w.z. zonder BTW-bon is hier usance. Enige basale kennis van het Turks verdient aanbeveling. Pas wel op met kritische opmerkingen richting het Erdogan-bewind.

Reageer
gravatar

De middelste rijbaan werkt vooral goed als je een caravan achter je auto hebt hangen. Kijk eens: je hebt zeeën van ruimte vlak voor je! Alleen jammer van al die auto’s van de linkerbaan die steeds weer in dat gat schieten.

Reageer
gravatar

Deze site leeft van reclame.
1. BroekPoepen.
2. Politiek, de guldenmiddenweg.
3 .Net over de grens en mag het weer maar ondertussen vangen.
4. Voor de vermogende een eigen chauffeur.
5. Justitie om uit te nodigen naast goed in, naast te poepen en pissen.
6. Je motorkap gebruiken ondersteboven om niet in de brandnetels te zitten.
Het is de weg zoals het is. Brandnetels kunnen je niet zeggen wat er ondertussen gebeurt.

En dan is dit pas de eerste keer dat iemand zegt dat er niet gelogen wordt.

Vangen met valse belofte en zegeen dat je niet in de problemen zit is zo makkelijk.

gravatar

Ik zou zeggen: neem de A35 in Frankrijk => als je de file zat bent kun je van deze weg (géén tolweg, dat ook nog eens!) afrijden en je te buiten gaan aan het lokale druivenat hetwelk tussen Straatsburg en Mulhouse rijkelijk vloeit. Dit doet je ook de jaarlijks terugkerende file verderop (voor de Gothard) direct vergeten…