Er staat weer TAART klaar op het Facebookkantoor!

Anne en Lisa: van harte gefeliciteerd namens iedereen van Facebook

“Om 11:00 TAART in de pantry!” aldus de afdelingsmail op het Facebookkantoor. Want Anne en Lisa (die ooit samen in een projectgroepje hebben gezeten bij wetenschapsfilosofie in 4.13) zijn nu precies vijf jaar Facebookvrienden en alle medewerkers van Facebook willen dat graag met ze vieren door middel van een foto van de studievereniging waar de meiden mogelijk allebei op zouden kunnen staan. Hoezee!!!

Licht bezweet rent Ida van de Customer Care langs alle Facebookmedewerkers om hen een krabbel te laten zetten ter viering van een bepaald moment uit het leven van deze twee meiden. Als Care Manager bij Facebook weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om de klanten persoonlijk te woord te staan. “Het is toch een stukje medemenselijkheid naar de gebruiker toe. Wij zijn een sociaal bedrijf, dan wil je dat ook uitdragen in je communicatie. Die persoonlijke touch zorgt ervoor dat de mensen steeds weer bij ons terugkomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er waren ooit vergaderzalen waar de “De Speld” zijn eigen inductiekookplaat niet met een Zippo kon aansteken, laat staan mat lucifers….