Bron YT

Nieuwe woordvoerder Witte Huis: ‘Journalisten niet meer nodig’

Opvolger Spicer vertelt alleen echte waarheid

Kort na het opstappen van Sean Spicer heeft het Witte Huis zijn opvolger al gepresenteerd. Het gaat om de 74-jarige Ri Chun-hee.

President Donald Trump is blij met de aanstelling van Ri: “Dankzij haar zijn journalisten niet meer nodig. Ri vertelt alleen de echte waarheid. Dat is wat het grootse Amerikaanse volk nodig heeft.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nooit gedacht dat ik ooit de zin “verkeerde soort populisme” van Rutte zou gebruiken. Toch doe ik het. Trump is iemand van het verkeerde soort populisme.

Het is een griezel.

Corrie.

Reageer
gravatar

Het blijft natuurlijk een raadsel, deze DJ, die als multimiljardair zegt de belangen van John the Plumber (in Nederland: Jan-met-de-pet) te willen behartigen. Er is nog zelden een miljonair, Multi-miljardair gesignaleerd die zich werkelijk om Jannen-met-de-pet bekommerde. Dat gebeurt nu ook alleen in the American Dream, waaruit straks het proletariaat van deze natie teleurgesteld zal ontwaken. Na: “Yes we can” dan nu “No, we did not”. Mark mij words.

gravatar

Die Trump lèk toggun beítsje clévâh zau!

Wè wáre zaun tweí jááh geleíe alweâh onze tèd veâh voâhruít, en hebbe onze menukáâhte de deuâh uít gepleuâht en vâhvange doâh auk zaun Koâheaanse bautloempia.

Dat wèf tettâht gevráág én ongevráág alle nummâhtjes in je oâh; met nassie, bámie of witte lès, en de kroekoek komp angevlauge.

De Belsjineís: Zaun záák, want wè hebbe ut allemaal, allang.

(Auk op zatâhdag aupe)

Reageer
gravatar

Zeg Pangpang, plettâh voâh mè zaun loempiaatsje innut vet en gâh un beítsje want andâhs kénje un hengst krège en zit jâh vetput áuk op zatâhdag dig.

gravatar

Als deze omroepster uit Noord Korea haar kennis van Engels iets kan opkrikken, is deze engel voor DJ Trump de ideale woordvoerster. In haar tijd als staatomroepster van Noord Korea beleefde zij voor het ganse Noord-Koreaanse volk dagelijks oraal extatische hoogtes die orgasmes deden vermoeden, vooral als er weer een nucleaire langeafstandsraket werd gelanceerd. Voor DJ dé enig passende introductie in deze tijden waarin meer en meer van zijn Russian Connection wordt blootgelegd. Ri is ook meer van zijn eigen leeftijd, zij is pas 73 en hij is al 71, dus dat moet kunnen, desnoods met een pot Viagra .

Reageer
gravatar

Tot dusver ben je de enige die deze Noord-Koreaanse ‘schone’ herkend heeft. Overigens is ze zelf geen journaliste, maar actrice. Van het operatype.

gravatar

Merci Wist U Dat. Ik sluit trouwens niet uit dat Ri de biologische (groot)moeder is van Kim Jung Un. Hij plaatst graag familieleden op sleutelfuncties, net zoals DJ Trump die zijn dochter als vervangster stuurde naar de G20: Les extrèmes se touchent. Alleen laat DJ onderdanen die uit de gratie vielen gewoon vervangen na een karaktermoord; Jung Un laat ze -voor alle zekerheid- executeren met een snelvuurkanon, Ja, soms is de AK-47 munitie gewoon op.

gravatar

Er is ook weer een schandaal over Piers Morgan met betrekking tot LGBTQ, Q is questioning (nog twijfelend over hun seksuele geaardheid. Solliciterend naar een plaatsje eerder in de rij), die bij CNN vertrok omdat hij Engels sprak.

gravatar

Wow goede zet, maar ik heb denk ik niet goed op zitten letten: wie is dan nu de favoriete vijand van Noord Korea behalve Japan en Zuid Korea?

Reageer
gravatar

Ze kijkt aardig opgewekt. Anders gezegd: ze heeft een positieve uitstraling. Dat kun je in dat vak wel gebruiken. Dus dit lijkt me een briljante zet van de Amerikaanse Leider. En ik hoef niet meer aan feiten checken te doen. Win-win.

Reageer