Respect: deze man raadde al na 3 pogingen waarom zijn vriendin boos op hem is

'Is het omdat ik je verjaardag ben vergeten?'

Alle mannen mogen een diepe buiging maken voor de 25-jarige Jeroen. Deze geboren vrouwenfluisteraar wist namelijk al na drie pogingen te raden waarom zijn vriendin boos op hem is. Wat een topper!

“Heb ik de koelkast weer open laten staan?” probeerde Jeroen eerst voorzichtig. Zijn vriendin Laurine staarde hem aan, armen over elkaar. Nee, dat kon het niet zijn. “Is het omdat ik het zilveren bestek van je oma heb geruild voor een flatscreen tv op Marktplaats?” Weer geen reactie van Laurine. “Hmmm.”

“Oh kut je verjaardag was natuurlijk gisteren. Is het omdat ik je verjaardag ben vergeten?” Laurine knikte voorzichtig. “Yes! Geraden! In drie keer!” jubelde Jeroen terwijl hij à la Richard Krajicek op de grond stortte en de felicitaties van de toegestroomde fans in ontvangst nam.

Vanavond gaat Jeroen zuipen met vrienden om het te vieren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Niet iedereen is dol op SM, Harrie. En moderne vrouwen vinden vaak de positie ‘on top’ aantrekkelijker in de zin van hun carrière-perspectief; liever topdog dan underdog.

gravatar

Hoor en wederhoor: Jeroen zag -vóór Laurine- al minimaal 7 relaties voortijdig beëindigd door zijn egocentriciteit, hij viert traditioneel alleen maar zijn eigen verjaardag, door met vrienden uit zuipen te gaan. 7 x 3 = 21 (inclusief de 3 van Laurine) gemiste verjaardagen moeten langzamerhand toch resulteren in een hogere score dan 3. Jeroen heeft gewoon een bord voor zijn kop of hij is autist, of Arsperger. Laurine, je hebt toch hopelijk wel een annuleringsverzekering afgesloten op deze heilloze relatie? Dan z.s.m. verzilveren, raad ik je aan..

Reageer
gravatar

Hij had natuurlijk wel gevraagd of het ok was om met z’n vrienden te gaan zuipen. De reactie “als je dat leuk vindt, moet je dat vooral doen” was de goedkeuring die bij nodig had.

Reageer