Diederik fakete liefde voor kat om meisje te versieren en moet nu drie maanden op die kat passen

Diederik had haar al vaker in de universiteitsbibliotheek zien zitten, maar zij leek hem niet op te merken. Toen ze in de coffeecorner aan haar vriendinnen foto’s van haar kat liet zien, kreeg hij een uitstekend plan.

“Wat een leuk beest”, zei Diederik. “Is die van jou?” Hij vertelde dat hij een groot kattenfan was en zei dat hij graag een keer langs zou komen om met het beest kennis te maken. “Hoe heet hij eigenlijk?” “Pluk”, antwoordde ze. Zijn hart maakte een sprongetje toen zij even later om zijn nummer vroeg.

Een paar dagen later kreeg hij een app-je. “Hoi Diederik, het is misschien een vreemde vraag, maar omdat jij erg veel van katten houdt, durf ik hem jou wel te stellen. Ik ga binnenkort drie maanden op vakantie met mijn vriend, zou jij misschien voor Pluk kunnen zorgen?” “Eh, ja”, antwoordde hij, voordat hij er erg in had.

Ze bracht Pluk bij hem langs. En nu moet Diederik drie maanden lang op hem passen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Diederik,

Wat je nu het beste kunt doen, is gewoon die kat onder een auto slingeren. Dat bespaart je drie maanden geneuzel. Bovendien is het gezamenlijke “rouwproces” daarna een uitstekend haakje, waarlangs je bij haar onder de huid en dus in bed moet kunnen kruipen. Met wat mazzel toont haar huidige vriend op enig moment onbegrip over haar melodramatische respons op die dode kat. Op dàt moment cash je’m in!

Geen dank, en graag gedaan Diederik!

Met vriendelijke groet,
De Empathisant

Reageer
gravatar

Diederik krijgt gewoon zijn verdiende loon: hij moet zich nu drie maanden ontfermen over haar kat Pluk, terwijl hij het Freudiaans over haar poesje had. De lummel.

gravatar

Als goede vriendin wil ik je wel op het hart drukken om voorzichtig te zijn Corrie.

Onder andere van Facebook weet ik dat geslachtsgemeenschap een pijnlijke ervaring kan zijn als je een besneden clitoris hebt.

Wees wel zo om Diederik van tevoren op de hoogte stellen van jauw speciale gebruiksaanwijzing.

Zo krijg je niet dezelfde ongevalletjes als in het verleden. 😉