Typisch Nederlands: deze vrouw neemt zelfs haar eigen vriend mee op vakantie

Alsof ze in Italië geen leuke mannen hebben

Een beetje Hollander neemt zijn eigen aardappelen, pindakaas en hagelslag mee op vakantie, maar Tamara Vlastuin maakt het wel heel bont: ze heeft zelfs haar eigen vriend meegenomen naar Italië.

Hebben ze in Italië dan geen mannen? hoorde Tamara veelvuldig toen ze dit jaar besloot haar vriend mee op reis te nemen. “Tsja, ik neem liever het zekere voor het onzekere. Kijk, ik ben nogal moeilijk als het op smaak aankomt. Lust weinig. In het buitenland is alles toch net een tikkeltje exotischer. Je weet nooit wat ze daar allemaal in stoppen. Daar moet je dan maar net van houden.”

En dus stopt Tamara haar vriend gewoon weer achter in de Peugeot 206 waarin ze elk jaar afreist naar een camping in Umbrië. “En ach, Rikkert bederft niet. Mocht ik toch een andere man vinden dan kan ik de mijne altijd nog onaangeroerd mee terug nemen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste Jos en Martine,

Ik zie mijn jarenlange relatie niet meer zitten, maar het is moeilijk om dat zonder problemen aan Truus uit te leggen.
Ik heb echter gelezen dat samen op vakantie gaan in een tentje meestal leidt tot een scheiding.

Vinden jullie het als ervaringsdeskundigen een goede oplossing dat ik met Truus en een tentje veertien dagen ga trekken of is dat te kort?

Vriendelijk groeten,

Paula Hersenkraker

Reageer
gravatar

Oh ja, noem een negentienjarige nooit een meisje. Heel correct.

Een vrouw die me wel leuk vond zei me dat ze het uit wilde maken met haar vriend. Ahmed. Zo redeneren vrouwen meestal als ze iemand willen versieren. Maar ik wilde eerst die vriend zien om te zien hoe dat verder moet gaan.
Ik was nog te groen.

Reageer
gravatar

Het bleek een valstrik. Het was haar allleen maar om uw beroep als als natuurvorser ted doen.