5 dingen die jij kunt doen als je vriendin voetbal kijkt

Lekker naar de bouwmarkt met je boyz

Het WK vrouwenvoetbal is in volle gang, dus de komende weken heeft je vriendin het alleen nog maar over linksbacks, hangt ze als een zombie voor de tv en probeert ze je keer op keer de buitenspelregel uit te leggen. Heb je daar geen zin in? Dan hebben wij hier 5 dingen om te doen als je vriendin voetbal aan het kijken is.

1. Naar de bouwmarkt met je boyz

Is je vriendin normaal niet vooruit te branden als jij gaat shoppen bij de bouwmarkt? Dan is nu de kans om ongestoord planken te kopen en kruiwagens vol houtsnippers te scoren. Bel lekker je boys en shop till you drop bij de GAMMA!

2. Probeer haar te verleiden

Natuurlijk is zij helemaal gefocust op Nederland-Noorwegen, maar doe eens extra je best om haar te verleiden. Bijvoorbeeld door een nieuwe onderbroek aan te trekken. Of door speciaal voor haar nasi te bestellen op Thuisbezorgd.

3. Jezelf verwennen

Misschien is het EK vrouwenvoetbal wel de tijd om wat meer aandacht aan jezelf te besteden. Even lekker me-time. Koop eens een krat bier en zuip jezelf klem.

4. Sjasliek op de barbecue leggen

Je kunt ook even lekker sjasliek op de barbecue te leggen. Uitje, tomaatje, paprikaatje afgewisseld met stukjes vlees. Hmmm.

5. Verdiep je gewoon eens in dat spelletje

Toon wat interesse! Misschien vind je het stiekem wel hartstikke leuk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Duidelijk dat je het niet begrijpt, veel voorkomende fout en ook precies het probleem. Bij een binnensport kún je buitenspel staan, bij een buitensport binnenspel. Beiden niet goed. Je krijgt een gele kaart of mag een week niet meer sjoelen. Hoe dan ook, niet leuk?

gravatar

Ik denk dat je je ook wel eens mooi kunt maken voor je vriendin. Ga lekker sporten, was je haar eens of scheer je. Dan kun je haar na afloop eens lekker verwennen. Dat zal ze waarderen.

Reageer
gravatar

Eens! En vergeet bij scheren de rest van je lichaam niet, viespeuk. Dat het onder je kleren zit, betekent niet dat het niet belangrijk is.

gravatar

Ook als het spelletje je niet interesseert kun je natuurlijk naar de mooie sportbenen kijken. De pauze is dan misschien weer leuk wegens de shirtjes wissel.

Reageer
gravatar

Waar heb je dat toch gelezen?
Tijdens de pauze zijn gewoon de adamskostuum-penaltyschieten.

Ook wel een keer lekker, die geile mannnenbenen.
🙂

gravatar

6. Toon passief aggressief gedrag voorafgaand aan de wedstrijd. Zeg dat je “gezellig” mee wilt doen, ookal komen haar vriendinnen. Wanneer de wedstrijd begint, is het een perfect moment om ongeinteresseerd en onderuitgezakt lekker naar Facebook te staren op je telefoon! Lach dan vooral hard om die leuke post met die kat van een collega, grijp ook meteen je kans om deze aan het hele publiek te showen. Zo zal iedereen onder de indruk zijn van jouw gezelschap!

Reageer