Youtube: ABC News

Trump: ‘Ik wil niets meer horen over e-mails en Hillary’

President vindt dat er belangrijkere dingen zijn dan e-mails

Donald Trump begrijpt er niets van dat de pers maar blijft schrijven over een vermeend schandaal rond e-mails en Hillary Clinton. Volgens de president is dat een ‘non-issue’.

“Gaat het nou nog steeds over e-mails en Hillary? Hebben jullie niets beters te doen? Ik hoor de hele tijd niets anders dan e-mails, e-mails, e-mails. Er zijn belangrijkere dingen!”, aldus Trump tijdens een persconferentie.

De president roept journalisten op om ‘in plaats van deze heksenjacht’ onderzoek te doen naar ‘het schandaal rond de elektronische post van mijn tegenstander tijdens de presidentsverkiezingen’.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

President Trump is een prima man, maar die Donald Jr. glimt van het angstzweet als een verkoper bij de BCC die net de kas heeft leeggehaald en is betrapt.

Reageer
gravatar

altijd al willen weten hoe een verkoper bij de BCC die net de kas heeft leeggehaald en is betrapt er uit ziet. Eerlijk gezegd denk ik dat ze er allemaal zo uit zien.

gravatar

oh ja, dat herinnert me: Phillip Banks, van Fresh Prince of Bel Air, gefeliciteerd met je verjaardag? Hoe gaat het met je dochter Hillary?

gravatar

eindelijk zegt die iets nuttigs! Ik word er ook soms zo gek van dat iedereen in de trein constant op hun mobieltje kijken naar hun e-mailbox. Hebben ze inderdaad niks beters te doen?

Reageer