Bron: Youtube, News 247

Prefrontale cortex tevreden over G1-top in Trumps hersenpan

Beschadigde cortex blikt terug op ‘een constructieve week’

De prefrontale cortex van Donald Trump is tevreden over de gesprekken die de afgelopen weken zijn gevoerd op de G1-top in zijn eigen hoofd. Volgens de hyperactieve amygdala heeft de Amerikaanse president ‘belangrijke stappen gezet’ om zijn vluchtige impulsen werkelijkheid te laten worden.

De beschadigde cortex blikt terug op ‘een constructieve week’ waarin het limbische systeem zonder inhibitie plannen op de agenda kon zetten en elk moment weer wijzigen. “Luttele seconden nadat de gedachten opborrelden is Trump erin geslaagd zijn ingevingen over de kwaliteit van tv-programma’s, zijn dochter Ivanka, het handelsoverschot en Twitter een praktisch vervolg te geven.”

Hoogtepunt van de top was de toevoer van serotonine over de gedachten om met Rusland samen te werken voor betere cybersecurity.

De G1-top werd enige tijd ontsierd door subcorticale impulsen die de orde in het hersengebied van de Amerikaanse president probeerden te verstoren. De gewelddadigheden hadden volgens de cortex echter ‘geen merkbare invloed’ op de hersenactiviteit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Typisch Speldgelul weer. Trump hééft helemaal geen hersens, dus kan er ook geen sprake zijn van ‘hersenactiviteit’, want wat niet is kan ook niet actief zijn. Slogischj.

Reageer
gravatar

even wikipedia geraadpleegd.

De prefrontale cortex is betrokken bij cognitieve en emotionele functies als beslissingen nemen, plannen, sociaal gedrag en impulsbeheersing.

Hahahahahaha! Haha! Hahahaha!

Reageer
gravatar

Suggereren dat president Trump een hersenbeschadiging heeft is ‘not funny’. Jullie doen mee aan framen wat door de linkse media over ons heen wordt gestort.

De goede man is nog maar pas 170 dagen aan de macht en kijk eens wat voor goeds hij al voor elkaar heeft gekregen.

Het valt niet mee om de gevestigde politieke en media omver te schoppen. Er is een spreuk dat luidt:’ Met geweld naai je een ezel.” Dat geldt dus ook voor de democraten in de USA.

Corrie.

Reageer
gravatar

Beste Corrie,
Kan je proberen wat minder taalfouten te maken? Ik krijg er prikogen van en het staat dom.
Groet,
Splinter.

gravatar

Dat heb je goed gezegt Corrie.

Het Nederlands met al zijn rariteiten is een mengelmoesje van germaanse, romaanse en zelfs nog arabische leenwoorden (OMG ?)!!!
Niemand weet nog hoe je het goed moet schrijven, zelfs wij Nederlanders niet. Het heeft zijn beste tijd gehad.

Opzouten met die hap!

gravatar

Vind ik ook. We moeten ons veel meer richten op onze Oosterburen. Duits moet weer een verplicht vak worden.

Al het goede komt uit het oosten!

gravatar

Typisch voor deze tijd, zo’n prefrontale cortex die er met de pet naar gooit. In plaats van lui in de hersenpan te liggen, moet meneertje cortex eens even goed naar zichzelf kijken. Overal serotonine overheen gooien is niet de oplossing!

Reageer