Bron: Flickr Cc Quinn Dombrowski

Huilende baby in vliegtuig gaat straks wel onwijs genieten van vakantie op Gran Canaria

'Ik ben er echt aan toe'

Nu huilt hij nog, want een vlucht van vier en een half uur is niet zijn ding. Maar baby Jordy weet dat de beloning snel volgt. “Ik ga straks onwijs genieten van twee weken Gran Canaria.”

“Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur van mijn wieg”, zegt Jordy tussen twee intense krijsbuien door. “Zon, zee, onbeperkt drank en helemaal niks hoeven. Ik ben er echt aan toe.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Die arme Jordy; nu al blootgesteld aan een van de vele “Master Chef” programma’s (of is het een SM-dominatrix met zweepjes?) op de boord-tv? In zijn primaire socialisatiefase al een kansloos slachtoffer voor de kook-maffia. Gedoemd om al vóór zijn puberteit obesiet verklaard te worden en in talloze pleeggezinnen als boksbal gebruikt te worden.

Reageer
gravatar

Moedermelk schijnt ook niet meer altijd je dát en spatzuiver te zijn; bij een steekproef onder zwangere vrouwen zijn o.a. verhoogde gehaltes aangetroffen van zware metalen zoals bromide, kwik, zilver en goud, voorts van nicotine, tandsteen, rest-alcohol en scopolamine.
En “een hapje mama”? Waar eindigt dat? Met “kindje aan de borst, moeder opgezogen?.

gravatar

Heerlijk toch! Gelukkig dat ik er niet naast zit want dat is geen pretje hoor.Wel fijn voor het knulletje dat hij straks zal genieten.

Reageer
gravatar

Dit soort lui moet je niet teveel media-aandacht geven. Dan denken ze dat die aanstellerij effect heeft en dan blijven ze huilen. Geheel conform deze logica blijven Geer en Goor ook steeds terugkomen op TV!

Reageer
gravatar

wow, het lijkt wel of tegenwoordig elke baby een lul wordt en dat dat steeds op jongere leeftijd gebeurt. Die jeugd van tegenwoordig…

Reageer