Examenleerling gaat los in de tuin tijdens eerste klusvakantie zonder ouders

Floris (18) is na zijn eindexamen met een groep vrienden afgereisd naar de tuin. Het is hun eerste klusvakantie zonder ouders. De jongens nemen het er flink van: “De eerste dag hebben we meteen een natuurstenen terras aangelegd en grind gestort. Morgen gaan we een muurtje stuccen. Super amazeballs!”

Zakken zand, houtschroeven en universele potgrond gaan er in moordend tempo doorheen. Floris’ beste vriend Jesse geniet met volle teugen van de vrijheid. “Mijn vader was altijd heel streng. Ook bij een muurtje witten was het niet snel goed”, vertelt hij met een hamer in elke hand. “Ik ben nu wel even goed losgegaan op een dakkapel.”

De buren zijn redelijk begripvol over de overlast die Floris en zijn vrienden veroorzaken. “Ze zijn gewoon hun grenzen aan het verkennen, wij hebben vroeger ook weleens met veel bombarie een schutting neergezet. We hebben wel gevraagd of ze na 12 uur niet meer met de trilstamper tekeergaan.”

Lekker los tijdens je klusvakantie deze zomer? Doe dan eerst je vakantie-inkopen bij GAMMA. Goedkoper en makkelijker. Kijk hier voor de beste zomeraanbiedingen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nou Dave dat roep je nu wel maar de dakkapel en de tuin hebben wel één ding gemeen.
Het zolderkamertje vangt meer licht zodat plantjes sneller groeien en makkelijker een buitje kunnen absorberen.

Reageer
gravatar

Wat knap van de Speld om helemaal alleen een Gamma-advertorial te doe-het-zelven. Gelukkig sta ik positief tegenover de Gamma, vooral vanwege de gratis wc, waarvoor je zelfs geen sleutel bij de Service-afdeling hoeft op te halen.

Reageer
gravatar

Wat ik fijn vind van de GAMMA is de ruime parkeergelegenheid. Er is zoveel ruimte waardoor je altijd je auto bij de ingang kunt parkeren.

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
🙂 Wat is de GAMMA toch een fijne winkel! 🙂
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Corrie.

gravatar

“Dat u maar weet’ dient gelezen worden als: “Dat u dat maar weet’. Ongetwijfeld zinloos om dit mede te delen en dat ook weer, maar ach ….

gravatar

Natuurlijk zijn die potten om in te plassen en te poepen. Voor plantenbakken ga je naar de Intratuin, of gelijk naar Hornbach.

gravatar

Graag licht ik één en ander toe: de toiletpotten bij de Gamma zijn inderdaad bedoeld om in te plassen en te poepen, maar dan wel thuis en niet ter plaatse bij de Gamma, oké ?

gravatar

@Corrie van Hiernaast. Heeft de GAMMA ook parkeer plekken voor zwakbegaafden zoals jij? Zo ja, dan zijn ze wel ruimdenkent en gaan ze mee met de tijd.

gravatar

Wat een leuk verhaal. Ja! Ik wil ook een student die mijn tuintje met spulletjes van de GAMMA opknapt.

Vooral de klusfactor 35 van de GAMMA is erg voordelig. Smeer ‘m naar GAMMA!

Corrie.

Reageer
gravatar

Wat een leuk idee Corrie!
Misschien kunnen ze er inderdaad ook een geluids-isolerende wand of muur bij maken. Dat is wel zo fatsoenlijk tegenover de buren.

Laten we weer wat meer rekening met elkaar gaan houden in dit land! 😉

gravatar

@Corrie van Hiernaast. Goed idee Corrie!! Misschien kunnen ze naast de muren zetten ook alvast jou graf graven?