Bron: Youtube.com

Trump en Poetin bespreken strategie Amerikaanse verkiezingen 2020

'Een vruchtbare bijeenkomst'

President Poetin en president Trump hebben elkaar vandaag in Hamburg ontmoet om de strategie van Trumps herverkiezingscampagne van 2020 te bespreken.

Volgens bronnen in het Witte Huis was het een vruchtbare bijeenkomst. “Trump en Poetin hebben een aantal zwakke plekken in de ICT-infrastructuur van de Democraten in kaart gebracht. Het is nu duidelijk welke democraten interessant zijn om te hacken: Elizabeth Warren, Nancy Pelosi en Kanye West.”

Ook hebben de wereldleiders afgesproken welke medewerkers van Trump contact zullen onderhouden met vertegenwoordigers van het Kremlin. “In de vorige campagne was daar soms wat onduidelijkheid over. Moest Jeff Sessions of Michael Flynn aan de diplomaat Kisljak rapporteren? Om de ruis weg te nemen, heeft Jared Kushner zelfs geprobeerd om een privélijn met het Kremlin op te zetten. In 2020 moeten we zulke beginnersfouten zien te voorkomen.”

Tussen Trump en Poetin heerste wel wat onenigheid over de nepnieuwsberichten die Trumpaanhangers moesten verspreiden. “Trump zou heel graag het bericht in de omloop willen brengen dat de Democratische Partij geleid wordt door een comité van liberale vampieren die leven op het bloed van witte kinderen en gewone Amerikaanse arbeiders op hen willen laten stemmen door de toevoeging van chemicaliën aan het drinkwater, terwijl Poetin denkt dat dit wel wat subtieler kan.”

Poetin heeft ook toegezegd om de Trump-campagne financieel te ondersteunen. De Russische president heeft een aantal van zijn oligarchen de opdracht gegeven flink te investeren in het vastgoed van de Trump Organisation. Hierdoor zal Trump zijn campagne helemaal zelf kunnen financieren en hoeft hij geen beroep te doen op Goldman Sachs of andere banken. Net als in 2016 wordt Trump de enige echt onafhankelijke presidentskandidaat.”

De ontmoeting tussen Trump en Poetin werd afgesloten met een workshop “Hoe lek ik Israëlische staatsgeheimen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De enige relevante vraag die overblijft: did he grab him by the pussy?
Bij een potje vrij worstelen zet ik mijn geld toch op Poetin…

Reageer
gravatar

Vervelend dat Trump tijdens deze prachtige gelegenheid niet van de Russen heeft geëist dat ze wel eens wat meer dan die 4,8% van hun BNP aan defensie moeten uitgeven. Zo blijft de status quo tussen de beide contingenten behouden, en wensen gasten als Bassie Al-Assad en Kim Yong Oen vooralsnog niet te verhuizen naar Den Haag.

Reageer
gravatar

Nee, logisch dat die twee niet willen verhuizen naar Scheveningen. Ze weten heel goed hoe het indertijd is afgelopen met Slobodan Milosevic, die in Scheveningen gastvrijheid genoot alvorens van daaruit naar de eeuwige jachtvelden te verhuizen en met diens beide maatjes Radovan Karadzic (40 jaar, met aftrek van voorarrest) en Ratko Mladic (ook dood). Het schijnt dat de kwaliteit van de bedden en de cuisine in Scheveningen tot depressies en zelfmoord leidt.