Trump: ‘Pussy Kim Jong-un durft toch geen raket op ons af te vuren’

'De laatste keer dat ik keek bestond Alaska nog gewoon'

Kim Jong-un is een pussy. Dat heeft Donald Trump getweet na de Noord-Koreaanse test met een raket die Alaska zou kunnen raken.

“Hij durft het toch niet. Pussy-Kim schept op over kernraketten maar hij schiet ze alleen maar in zee. Slappe hap!”, was het bericht dat de president de wereld in stuurde.

Enkele minuten later tweette Trump een foto van Alaska met de tekst “Hey Pussy-Kim! De laatste keer dat ik keek bestond Alaska nog gewoon… Loser!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Pussy Kim staat natuurlijk vooral bekend om de vele treurige mislukkingen aangaande de raketten. Ik denk dat iedereen zijn wereldhit MissileSippy nog wel kent.

Reageer
gravatar

Nooit gedacht dat ik ooit de zin “verkeerde soort populisme” van Rutte zou gebruiken. Toch doe ik het. Trump is iemand van het verkeerde soort populisme.

Het is een griezel

Corrie.

Reageer
gravatar

Hoi Corrie,
aangezien dit een satirische website en er op een komische manier wordt omgegaan met nieuws door er iets compleet bizars van te maken is jouw reactie niet gepast en voegt ik niks toe, ik heb nu bijvoorbeeld niet echt het idee dat Trump echt een griezel is omdat Corrie het zegt. Verder vindt ik dat je een prachtige naam hebt. Is het je bijnaam of je echte?

Bozeblankeman.

gravatar

Ik Zie dat je autocorrectie goed werk levert bozeblankeman…. Maar je maakt wel een goed statement ik vind ook dat “hij is een griezel” een loze uitspraak is. Maar misschien kun je het Corrie ook wel niet kwalijk nemen, ik denk dat Corrie niet wist dat dit een “fake news” website is.

gravatar

Bzeblankeman: U schrijft: “…vindt ik…” Dit vind ik triest, zo’n joekel van een spelfout. En dat nog wel door U. Ga U EEN POTJE SCHAMEN BIJ Corrie.

Hr. Frangel