Marielle heeft een millennialdilemma: ‘Ik ben voor abortus, maar ik wil ook een wereldreis maken’

Dertigers hebben steeds meer te kiezen, en dat is niet altijd even makkelijk. Zo ook Marielle. Sinds ze dertig is geworden, staat ze voor een onmogelijk millennialdilemma “Ik ben voor abortus, maar ik wil ook een wereldreis maken.”

De keuze tussen een mening en een manier om haar vrije tijd te besteden is geen makkelijke, beaamt Marielle. “Aan de ene kan hecht ik veel waarde aan het recht op zelfbeschikking, maar aan de andere kant wil ik ook graag een paar maanden backpacken in Vietnam en Thailand om mijzelf te ontwikkelen.”

Mocht Marielle de knoop uiteindelijk doorhakken, dan dient zich het volgende probleem alweer aan. “Wil ik opkomen voor homorechten, ben ik toe aan een relatie of wil ik toch in Amsterdam wonen?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In dubio: een abortus of een wereldreis? Dan gewoon even simpelweg een Harley huren bij een criminele motorclub, de rubberbanden er af en dan over de spoorbielzen het baanvak Vlaardingen-Maassluis v.v. afleggen. Gevolg: een enorme tijdwinst, bijna geen kosten en de toekomst ligt voor je open.

gravatar

Mee eens Corrie!
De verantwoordelijk van het hebben van eigen keuzevrijheid en autonomie is voor de meeste mensen niet weggelegd. Zeker niet voor linkse gekkies.

Ze kunnen een voorbeeld nemen aan de kamer fractie van de PVV.

Daar worden alle keuzes in goede harmonie en met maximale inspraak bepaald, en met meerderheid van stemmen beslist.

Daar kunnen andere politieke partijen nog een puntje aan zuigen! 😉

gravatar

Ik heb op zolder en in de kelder nog vele groetjes liggen.
Het gaat me aan het hart om ze te dellen, met nam aan Corrie, ook al was dat er maar 1.

Nou toch maar schoon kelderen dan…

“Corrie je kale kop vangt tenminste geen zand”. Groetjes

gravatar

Een kind ofzo. Misschien wel twee, een zwartje en een geeltje. Pas nog bij de Action geweest.